Opel Corsa D - 1.2 Essantia

Bahsettiğiniz mevkiyi biliyorum . Müsait olduğumuz bi ara görüşmek ümidi ile ...

Kesinlikle güzel olur bir kaç kişi daha bulduğumuz takdirde güzel organizasyonlar yapabiliriz.

Bugün aracımın bagaj kapağına takmak üzere nürburgring logosuda sipariş ettim. inş haftasonuna kadar elimde olacak.

Kesinlikle güzel olur bir kaç kişi daha bulduğumuz takdirde güzel organizasyonlar yapabiliriz.

C.tesi günleri akşam saat 22 ile zaman zaman 03 - 04 ' lere kadar Batı Ataşehir Marmaris Büfe ' de oluyorum . Yolunuz düşerse yada gelmek isterseniz , bana haber vermeniz yeterli . Bişiler içip , sohbet edebiliriz ...

Maşallah kazasız belasız kullanırsın umaraım. plaka JM avcılardamı oturuyorsun ?

C.tesi günleri akşam saat 22 ile zaman zaman 03 - 04 ' lere kadar Batı Ataşehir Marmaris Büfe ' de oluyorum . Yolunuz düşerse yada gelmek isterseniz , bana haber vermeniz yeterli . Bişiler içip , sohbet edebiliriz ...

En kısa sürede tanışmak isterim... haber vereceğimden emin olabilirsiniz :)

Maşallah kazasız belasız kullanırsın umaraım. plaka JM avcılardamı oturuyorsun ?

Önceden Avcılarda oturuyordum ailem hala orada oturuyor doğma büyüme avcılarlıyım ben...Arabanın plakası erdemir otomotivden arda abi çıkarttı o yüzden seri öyle.

Geri