Opel Corsa D - 1.2 Essantia

O zaman APP Plaka yerrine kendi plakalarımın çerçevelerini söküp plakalarımın kenarında siyah yerleri beyaz boyayıp onları takmak daha mantıklı

Beyaza boyamasanızda olur nolcak ki bir plaka arabanın havasını ne kadar degıstırebılır ;) Sadece plakalıktan cıkarıp , kaliteli bir cift taraflı bant , slikon veya vidalama yolu ile halledebilirsiniz ;) Ama en garantisi vidalama ;)

Benım gibi yamuk delmeyın de:D Cevrenızde onu duzeltıcek birisi yoksada ole dolasırsınız :D

Eski aracım 307 de tam 4,5 yıl filmli gezdim her türlü çevirmeye girdim (polis,jandarma) her türden şehirler arası yola gidip geldim ve 1 kez film yüzünden durdurulmadım geçen sene o aracı satıp corsamı aldıktan 2-3 ay sonra film taktırdım daha 1-2 ay oldu olmadı taktıralı filmden ceza yedim

Yani ... Nerede ne zaman ne çıkacağı belli olmaz 2 senedir yemedim diyorsunuz bugün yemeyeceğiniz ne malum ? Polisle zıtlaşmayın demişsiniz zaten zıtlaşmadım ki adam direk camınızda film var sağa çekin gelin beyfendi dedi , neyine zıtlaşacaksın ki ? Bu arada filmim en açık olanıydı yani içerisi bariz görünüyordu bakınca

Ha bende APP plaka var o kalınlaştırma işi hiç iyi değil bir süre sonra soyuluyor boya dökülmeye başlıyor kötü bir görüntü oluşturuyor bendeki fransız kesim APP plaka ve çok şık duruyor şuana kadarda polis amcalar bişey demedi ama bu değil ki demeyecek ... Zevkim için ceza yemeyede razıyım ... :cool:
işte adam onu dedikten sonraki aşama önemli olan. :)
ayrıca boyayın demedim kaplatın dedim :) astramda 4 sene kaldı hiç folyo atmadı şimdi vectraya travers boyası diye geçiyor boyacılardan aldım onunla boyadım en ufak atma dökülme yok...

İlker Bey öncelikle aracınız hayırlı ve uğurlu olsun . Allah ; kazasız , belasız ve güzel günlerde kullanmak nasib etsin . Kullanmakda olduğunuz Body gerçekden çok şık olmuş . Ve bence en şık durduğu renk ' de beyaz bu arada . Bahsettiğiniz eklentiler sonrasında aracınızı daha şık bi form ' a kazandıracağınız aşikar . Son olarakda , Ataşehir ' deki bu bahsettiğiniz oto yıkama yeri tam olarak nerededir ?

İlker Bey öncelikle aracınız hayırlı ve uğurlu olsun . Allah ; kazasız , belasız ve güzel günlerde kullanmak nasib etsin . Kullanmakda olduğunuz Body gerçekden çok şık olmuş . Ve bence en şık durduğu renk ' de beyaz bu arada . Bahsettiğiniz eklentiler sonrasında aracınızı daha şık bi form ' a kazandıracağınız aşikar . Son olarakda , Ataşehir ' deki bu bahsettiğiniz oto yıkama yeri tam olarak nerededir ?

Evet şimdi yavaş yavaş her ay bir eksiğini kapatacağım arabanın.. Yer aslında tam ataşehirde değil. Ataşehir'in karşısında yer aldan Şerifali bölgesinde yer alan ikbal caddesinin hemen girişinde.
Kapalı mekanda araçları yıkıyorlar ve kuruluyorlar. Normal iç dış 15 cilalı 20 tl.. Pazartesi günü yeni açılış için kampanya yapıyorlar std boya koruma 70 TL...
Ayrıca özel sprey metod kaplama yapmayada başlayacaklar. Spreyle istediğini bölgeyi istediğiniz renge kaplıyor... sıkıldığınızdada anında sökebiliyorsuz. Ben bu bölgede bu kadar temiz ve güzel çalışan başka yer görmedim.
facebook ta sayfaları var. car wax house diye geçiyor.

Abi sendekide çok belli oluyor :)

Cam filmi biraz keyfi kaldığı için en açık tonda yaptırmaya karar verdim... bakalım artık ceza yersek yapcak bir şey yok :)
APP Plaka güzel duruyor ama riske girmeyeceğim orjinal plakalarımdaki plakalıkları çift taraflı bant ile takacağım.

Beyaza boyamasanızda olur nolcak ki bir plaka arabanın havasını ne kadar degıstırebılır ;) Sadece plakalıktan cıkarıp , kaliteli bir cift taraflı bant , slikon veya vidalama yolu ile halledebilirsiniz ;) Ama en garantisi vidalama ;)

Benım gibi yamuk delmeyın de:D Cevrenızde onu duzeltıcek birisi yoksada ole dolasırsınız :D

Aracam bugün 200. kmsini yaptı. Cuma günü depo fullemiştim şehiriçi ve bugünde dah tepe bayır yokuş iniş çıkış anadolu kavağına falan gittim .. Yokuşlardaki durumundan memnunum benzin ibresi ile çeyrek depo çizgisinde... Ancak şuana kadar çok memnunum.. Body kit yakıştığı bugün insanların bakışındada belliydi...

Cam filmi biraz keyfi kaldığı için en açık tonda yaptırmaya karar verdim... bakalım artık ceza yersek yapcak bir şey yok :)

Felaket tellahlığı yapmak istemem ama inş. benim açtığım "cam filminden ceza yedim" konusunu açmak zorunda kalmazsın , sonra uğur demişti o zaman dersin

İnan bak sırf bu film için emniyet müdürlüğüne kadar gittim bizzat tüm trafik polislerine sordum hepsi bu konuda hem fikir , film ister en açığından olsun ister sadece kelebek cama çekilmiş olsun , tamamen yasaktır dediler bana

Bakalım belkide başımıza gelmeden vazgeçmiycez... :)
1 ay falan sonra en açık ton ön cam hariç çektircem bakalım.... internette okuduğum kadarıyla bu iş tamamen polisin zevkine kalmış bir uygulama...
Kuzenımın toyota marka aracında arka camlar 3 önler 2 daha bir kez bile ikaz almadı... Siz ceza almışsınız kimisi uyarığp göndermiş kimisine kemer cezası yazılmış...Cila işinden sonra halledicez cam filmi olayını

Bu arada plastidip dediğim malzeme

Son olarak , ikimizinde bi müsait olduğumuz zaman şu yıkamacıya birlikde gidelim . Hem Corsa ' ları yıkatırız , hemde muhabbet ederiz ...

Geri