S
sozberk
Bilgi Girilmemiş
3 milyon km
Evet ben de günnümüz araba motorlarının 3-4 milyon km yapacak biçimde tasarlandığını duymuştum:good:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 milyon km
Evet ben de günnümüz araba motorlarının 3-4 milyon km yapacak biçimde tasarlandığını duymuştum:good:
3-4 milyon km yapana kadar araba hurdalıkta yerini bulur.Evet ben de günnümüz araba motorlarının 3-4 milyon km yapacak biçimde tasarlandığını duymuştum:good:
dizel motorların ömrü kışı soguk olan memleketlerde kısa olur. dizel soğuk havada motor ısınıncaya kadar çok yıpranır. aslında dizele kışın binmeyeceksin. dizelin ömri bir kıştır bence.
orası hiç belli olmuyor. bizimkisini de iyi sanıyoduk usta süper yarımın da üstünde motor dedi ama sonradan kapağı açıp ( motor kapağı silindirler vs) motorun ömrünü tamamladığını gördük. ama umarım doğrudur tabi.benim arac 234770 km.de,
kapak contası,buji ve buji kabloları deiştim. biraz yağ yakıyor ama en az 2 sene daha gider dedi usta, sonrada kapak söküp bi segman atarız ebedi binersin dio bilmem ne derece doğru ???
İnşallah abicim bütün opelcilere nasip eder200000 oldu. İnşallah nice 200.000'ler görürüz...Hepimiz