Otomatik Dizel

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan başqan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vw golf 1.6 tdi dsg comfortline(poloya 53.000 i gözden çıkaran golfe 56.000 çıkarır galiba )

Kia ceed 115 hp 1.6 dizel kullandım çok güçlü seri ve zevkli bir araç. gaza bastıkça torkun gücünü hissettiriyor. kesinlikle kullanmanızı tavsiye ederim, araç alırken başkalarının yorumları kadar sizinde aracı kullanıp test etmeniz önemli. ayrıca birçok büyük firma filolarına kia ceed i ekledi çok uzun km yapması ve sorunsuz kullanım bunun sebebidir...

Evet haklısın Easytronic yok.. O an öyle yazmışım.. Triptronic şanzıman var.. 2.2 lerde kullanılan şanzımanla aynı çalışma prensibinde sahip.. af23, af33 veya 6 ileri af40 olabilir.. Soğutmasında problemler oluşuyor diye biliyorum..

AF40 PD şanzıman kullanıyor, Vites geçişleri çok iyi, motorun 2000 devirde ürettiği tork ve ivmelenme harika, 120km hızla 6ncı viteste 4.8-5.2 arası yakıt yakıyor :D şehir içi tüketimi yüksek, eee şehir içi çok fazla dur kalk yapacaksanız 1.9 Dziel almak zaten baştran yanlış, 1.3 -1.5 arası bişey alınmalı,

Şanzıman ısısında herhangibir problem görmedim, PArtikül filtresinin Türkiye yakıt standartları yüzünden verebileceği sıkıntılar haricinde de bir sorun oluşturacağını sanmıyorum.

AF40 PD şanzıman kullanıyor, Vites geçişleri çok iyi, motorun 2000 devirde ürettiği tork ve ivmelenme harika, 120km hızla 6ncı viteste 4.8-5.2 arası yakıt yakıyor :D şehir içi tüketimi yüksek, eee şehir içi çok fazla dur kalk yapacaksanız 1.9 Dziel almak zaten baştran yanlış, 1.3 -1.5 arası bişey alınmalı,

Şanzıman ısısında herhangibir problem görmedim, PArtikül filtresinin Türkiye yakıt standartları yüzünden verebileceği sıkıntılar haricinde de bir sorun oluşturacağını sanmıyorum.

mobil5w-30 kullanırsanız partikül filtrenizi max. koruma altına almış olursunuz

saygılar..

Geri