Otomatik Dizel

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan başqan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya sen kime ne anlatabilirsin bu forumda 1.9 CDTI hakkında? neyi ne kadar biliyorsun?

hadi anlat bana ya hadi allah aşkına..

Kaç tane 1.9 CDTI Vectra kullandın? Easytronic şanzımana kaç kere elini sürdün..

Kaç tane 1.9 CDTI gördün çıplak kupa kalana kadar soyulmuş?

Kaç tanesinin tesisatını inceledin?

Kaç tane motoru sökülmüş 1.9 CDTI gördün?

Anlatda ortalık adam görsün bende utancımdan kızarayım kalayım..

Binmediğin arabayı başkasına tavsiye etmeden önce bi otur düşün olur mu?

:hıh::hıh:

Sen bize skoda fabia 'yı anlatsana üstad.. onu dinleyelim? :):)
Vectra 1.9 Cdti'larda Easytronic şanzıman yoktur eğer kastınız buysa tabi...

Yaris Dizel 1.4 D-4D Terra Sporty M/M 36,150 TL

53000 e polo alınırmı alınmaz mı bilmem ama o segmentte ondan iyisini BULAMAZSINIZ :D dsg ile 1 adım öndesiniz 1.6 tdi motor ve sanırım 105 hp olan motor veriliyor dsg ile... bizde annem için çok araştırdık bütün firmaları dolaştık bütün araclara baktık en mantıklısı polo :D

Citroen C3,C4'lerede bakın derim ben.. Ama bilmiyorum otomatik vitesi var mı.. :confused:

c3 te dizel otomatik yok c4 de var oda 45 -46 vardırr

c5 bile 1.6 dizel otomatik çıktı lansmanda iken 59 dan başlıyordu

çevremde bir çok bayan şpför genellikle ya küçük yada jip tarzı yüksek araç istiyorlar ikisini bir arada sunabilen tek araç bence picasso

olan duruma bak sevmediğim fransızların araçlarını savunuyorum bu picasso çok farklı bir araçç

Vectra 1.9 Cdti'larda Easytronic şanzıman yoktur eğer kastınız buysa tabi...

Evet haklısın Easytronic yok.. O an öyle yazmışım.. Triptronic şanzıman var.. 2.2 lerde kullanılan şanzımanla aynı çalışma prensibinde sahip.. af23, af33 veya 6 ileri af40 olabilir.. Soğutmasında problemler oluşuyor diye biliyorum..

Son düzenleme:
abi git 53'e polo al sonra foruma gel konu aç sonra bana haber ver tamamı :kop:

Meri'yi satarken bana söylemezsen oraya kadar gelir yeni arabanıda çizerim :D

bi fantazi pardon fikir alımı yapalım dedik merime halel gelcek..:(:D

Vectra GTS 1.9 CDTi tavsiye ederim, aradığınız tüm özellikler fazlasıyla mevcut ;)

:cool::cool: yorumun gerçekten çarpıcı.. ne anladın sen şimdi bundan bana pmden kompozisyonla anlat :kop:

sende 110hp crdi oldugu için opel 1.9 cdti motoları sana ne kadar anlatsak boş

kia :rock

sendeki beygirleri saymaya seyis tutmak lazım toguhh :D

tabi bea :) 105 alman beygiri 110 çinli beygirden iidir bea :)

buraya kadar bizim halay gurubu gayet performanslı..:D

yahu neyse tamam başlamayın yine, araba işte sonuçta biz arabaya binelim araba bize binmesin arkadaşlar.

katılıyorum ama bu paraları verirsek bence sadece binmekle kalmaz..:(:D

konu sapıyorrr aracda aranan niteliklere göre fikir lazımm 4m civarı dizel otomatik sıfır sunrof olacak

teşekkürler ara hatırlatma için..:)

53000 e polo alınırmı alınmaz mı bilmem ama o segmentte ondan iyisini BULAMAZSINIZ :D dsg ile 1 adım öndesiniz 1.6 tdi motor ve sanırım 105 hp olan motor veriliyor dsg ile... bizde annem için çok araştırdık bütün firmaları dolaştık bütün araclara baktık en mantıklısı polo :D

ya resmen bayan arabası konusu oldu..:hıh:

sıfır araç olarak küçük (uzunluk 4 m civarı), büyükşehirde eşin de kullanabileceği, dijital klimalı, sanrooflu, 0-100 performansı 12 sn civarı, fazla arıza yapmayacak bir araç ne olabilir.. bütçe 40-50 civarı..:rolleyes:
benim aklıma gelen:
1- vw polo 1.6 tdi (90 ps) dsg 0-100 11,5 sn full 53000tl
2- kia ceed 1.6 tdi (128 ps) auto 0-100 12,3 sn full 45500tl

Bu fiyatlara Astra J alırım ben olsam 53bin lira poloya kovalasalar verilmez.

Geri