Otomatik Dizel

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan başqan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yaa 50 milyar para verip harbi harbi kia yada polo tarzı bi arabayamı bineceksiniz çok merak ediyorum???
o paralara audi alınır yahuu 2. el
off offf
bende var bişey sanırım anlamıyorum bu mantıgı....

kanka şirkette bi arkadaşımda aynı sabri abi gibi araba arıyor seninle tamaaamen aynı kanıdaydımki cidden araştırana kadar.. fiyatlar uçmuşki ne uçmuş.. otomatik+dizel+donanım dedinmi fiyatlar 75'e fırlıyor..

laa ibo gagh git yaaa:D
yahuu
varya
neyse yaa
abi yazık günah yaa
50 milyarım olacak sınıf olarak orta ölçekte arabaya binicem öylemi???
yapmayın yaa lütfen.
2005-6 model audi alırım en full+fullü 10 gömlek üstün çakarım lpg yi bin gez
yazık günah yaa
sıfırmış yerim sıfırını yaa

laa ibo gagh git yaaa:D
yahuu
varya
neyse yaa
abi yazık günah yaa
50 milyarım olacak sınıf olarak orta ölçekte arabaya binicem öylemi???
yapmayın yaa lütfen.
2005-6 model audi alırım en full+fullü 10 gömlek üstün çakarım lpg yi bin gez
yazık günah yaa
sıfırmış yerim sıfırını yaa

bencede sence kankaa.. sıfıra 35 den fazla verince içim yanar :D

56'ya infikmiya var yaaa :D

hee yaaa
sunroof+1.6turbo
infikya o paralar
abi ilginç yaa
avrupada ön sıralardaymışız araçsatımında
oluruz tabi şuna bak:D

bence 308 hdi tiptronic bak. 112 HP 6 ileri tiptronic. şimdi fransıza çok laf eden olcak ama peugeot 308 in kalitesi oldukça iyi düzeydedir, Opelle eşdeğerdir yani. Astra classic alıp geleriden çıakr çıkmaz chip yaptırabilirsin ya da 308 bakabilirsin. BÜtçeyi daha arttırıp Leon-Octavia ikiliside güzel tercih olurdu. Ama başta polo olmak üzere-hyundai-kia üçlüsüne 40.000 tl den fazla para verilmez...

Berko'nun dediği gibi 308e baktım az önce kalitesinden falan anlamam binek peugeot hiç kullanmadım ama full şekilde 53000e falan geliyo
Şekil olarak baya hoş bakmanızda fayda var

sıfır araç olarak küçük (uzunluk 4 m civarı), büyükşehirde eşin de kullanabileceği, dijital klimalı, sanrooflu, 0-100 performansı 12 sn civarı, fazla arıza yapmayacak bir araç ne olabilir.. bütçe 40-50 civarı..:rolleyes:
benim aklıma gelen:
1- vw polo 1.6 tdi (90 ps) dsg 0-100 11,5 sn full 53000tl
2- kia ceed 1.6 tdi (128 ps) auto 0-100 12,3 sn full 45500tl

konu sapıyorrr aracda aranan niteliklere göre fikir lazımm 4m civarı dizel otomatik sıfır sunrof olacak

Sonraki yazacaklara hatırlatma olsun..Gerçekten olay HB dışına çıktı..Sonuçta zevk meselesi tamam ama ben ona binerdim ben buna binerdim değilde kriterlere uygun fikirler daha hoş olur

Geri