Otomatik Dizel

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan başqan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
POLO'yu tek geçerim;
53000 TL ama yol bilgisayarı-fonksiyonel direksiyonu-park/yağmur sensörleri-sis farı-dijital kliması ve en önemlisi şu an Volkwagen grubu dışında hiç kimsede olmayan mükemmle triptronik vites seçeneğine sahip.
Arkadaşlar kimse kendini kandırmasın Volkswagen iç kalitesi oturaklı duruşu ve karizma çizgileriyle kia,hyundai,opel (corsa için)'dan 1 boy büyük bir araç.
Bende 2008 dizel tek kapı corsa var ve tıkırtısı ve hantallığı beni öldürüyor.
Polo'nun motoru DSG ile birleşince mükemmel bir forma kavuşuyor.Düşünün ki araç şehir içi 5.2 litre yakıyor ve otomatik olmasına rağmen 11.5 sn'de 100 km hıza ulaşıyor. Hiçbir şekilde vites geçişlerini hissetmiyorsunuz. Abi git direkt Polo al durumum olsa ben de polo diye yola çıkar golf alırım :D ama sen küçük istiyosun:D

ben biraz önce yaptım vw sitesinde
herşeyi fulledim hatta panoramik sunroof da dahil ettim
52000TL oldu navigasyon bile var alette.. hız sabitleyici ve lastik basınç sensörü de varmış rengi metalik parlament rengi var onu seçtim... jant kapaklı olanı seçtim o bile güzel :D

sende 110hp crdi oldugu için opel 1.9 cdti motoları sana ne kadar anlatsak boş

kia :rock

ya sen kime ne anlatabilirsin bu forumda 1.9 CDTI hakkında? neyi ne kadar biliyorsun?

hadi anlat bana ya hadi allah aşkına..

Kaç tane 1.9 CDTI Vectra kullandın? Easytronic şanzımana kaç kere elini sürdün..

Kaç tane 1.9 CDTI gördün çıplak kupa kalana kadar soyulmuş?

Kaç tanesinin tesisatını inceledin?

Kaç tane motoru sökülmüş 1.9 CDTI gördün?

Anlatda ortalık adam görsün bende utancımdan kızarayım kalayım..

Binmediğin arabayı başkasına tavsiye etmeden önce bi otur düşün olur mu?

:hıh::hıh:

Sen bize skoda fabia 'yı anlatsana üstad.. onu dinleyelim? :):)

adszbme.jpg

maksimum fiyat bu sanırım.. ama ekledikce ekledim daha daha artarmı bilmem belki 200-300 daha oynar 54'e Polo ::) vw ye bak beeee.. :D

yaa 50 milyar para verip harbi harbi kia yada polo tarzı bi arabayamı bineceksiniz çok merak ediyorum???
o paralara audi alınır yahuu 2. el
off offf
bende var bişey sanırım anlamıyorum bu mantıgı....

3970mm bir araçta 500mm az değil kardeş, yani basit bir hesapla %12.60 daha uzun..

daha yüksek oturma pozisyonunu unutuyorsun etrafı daha rahat görecektirr ama tabii ki de bayan için ufak araç daha mantıklı ama 53 gibi rakama polo ben olsam almam

Geri