yani eski beyin heba oldu neyse unutmayın bir daha beyin derlerse bir kaç yere sorun ve öncelikle motor elektrik tesisatına baktırın. ve hatta arıza yoksa bile gidip tesisatı kontrol ettirin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben B kasa aracımdaki basit bir müşür arızasından dolayı (arıza tesbit edilene kadar) 2-3 kere uzun yolda araca hararet yaptırdım, bir keresinde de bagajda yedek su kalmayınca yaklaşık 10 km kadar hararet ibresi kırmızıda iken yol yaptım ama conta felan yakmadım. A kasa aracımın yaz günü Kuşadası'nda ahtapot hortumu patladı onunla da güvenli bir yere gelene kadar epeyce bir yol yaptım. Yani Opel arabası öyle kolayca conta yakmaz, demekki sizin aracınız uzun süre susuz kalmış (araçta yeteri kadar su olmazsa fan açmaz).durduk yere değil zaten mesajı tam okusanız orada dikkat edersiniz müşür işlevini görmüyor arıza veriyor fan açmayıp birden hararet yapıyor .................
:rulet: neyse çok geçmiş olsun ne diyeyim . bu arada sizin eski beynide tamir edip satmışlardır birine haddim değil ama yinede ustanızı bir gözden geçirin derim, bana kalırsa ustanızında beyninde bir sıkıntı olabilir
Bu bahsettiğim arkadaşlar olsun kendim olsun tırt araba kakalanacak kişiler değiliz. Ayrıca tırt aracıda kakalayarak satmadık ve özellikle dostumuzada vermedik. Ben aracı satmadan 1 hafta önce 750 tl para harcayarak sattım. Ahlakımız gereği eksiğini bile bile yalan söyleyerek araç satmadık satmayızda. Ama öyle bir araçki bu, sürpriz yumurta gibi. Benden alan kişi expertiz çıkartarak aldı fakat 1 ay geçmeden 1500 tl harcamak zorunda kaldı. Yazık günah değilmi bu harcanan paralara.