Vectra B2 Kasa 1.6 Satıp 2.0 CDX Almak ???

yani eski beyin heba oldu :) neyse unutmayın bir daha beyin derlerse bir kaç yere sorun ve öncelikle motor elektrik tesisatına baktırın. ve hatta arıza yoksa bile gidip tesisatı kontrol ettirin.

durduk yere değil zaten mesajı tam okusanız orada dikkat edersiniz müşür işlevini görmüyor arıza veriyor fan açmayıp birden hararet yapıyor araç stop edip bekledikten sonra çalışıldığında aracın contası yanmış oluyor zaten.. Ayrıca ben kimseden bugüne kadar aracımı bakıma soktum fan müşürünü değiştirdim diye bişide duymadım demekki oluyormuş :)

evet beyin heba oldu ben aracımdan hala memnunum seviyorum güven veriyor motor tokluk sesi yetiyor insana karda kışta ben yolda kaldığımı hatırlamıyorum tık bile demiyor rampa nedir bilmiyor virajlarda en ufak bir atma yapmıyor doğruya doğru şimdi... Ben kia sorento ford connet honda civic sürdüm bu araç bendeyken hiç biri tadını vermedi bu aracın hep yeri belli oluyordu ama gülü seven dikenine katlanıyor işte :)

:rulet: neyse çok geçmiş olsun ne diyeyim . bu arada sizin eski beynide tamir edip satmışlardır birine :) haddim değil ama yinede ustanızı bir gözden geçirin derim, bana kalırsa ustanızında beyninde bir sıkıntı olabilir :)

elektroniğin otomobille tanıştığı ilk örneklerden biri olan bir arabadır vectra zamanının arabalarında cam otomatiğine bile şaşıran insanlar varken arabada yok yok otomatik klima abs tcs, ebd dead lock, immo vs vs...
bizim ustaların yüzde 90 ı kara düzen çalışır anca mekanikten anlarlar opelde mekanikten kolay kolay arıza vermez..
zamanında sanayilerde içine ettiler bu arabaların şimdide kendi tasarlayan mühendisi gelse toparlayamacakları arabalar var

durduk yere değil zaten mesajı tam okusanız orada dikkat edersiniz müşür işlevini görmüyor arıza veriyor fan açmayıp birden hararet yapıyor ................. :)
Ben B kasa aracımdaki basit bir müşür arızasından dolayı (arıza tesbit edilene kadar) 2-3 kere uzun yolda araca hararet yaptırdım, bir keresinde de bagajda yedek su kalmayınca yaklaşık 10 km kadar hararet ibresi kırmızıda iken yol yaptım ama conta felan yakmadım. A kasa aracımın yaz günü Kuşadası'nda ahtapot hortumu patladı onunla da güvenli bir yere gelene kadar epeyce bir yol yaptım. Yani Opel arabası öyle kolayca conta yakmaz, demekki sizin aracınız uzun süre susuz kalmış (araçta yeteri kadar su olmazsa fan açmaz).

:rulet: neyse çok geçmiş olsun ne diyeyim . bu arada sizin eski beynide tamir edip satmışlardır birine :) haddim değil ama yinede ustanızı bir gözden geçirin derim, bana kalırsa ustanızında beyninde bir sıkıntı olabilir :)

Sanayideki ustalar/kalfalar tamir görmüş kullanılmış beyinleri nereden bulupta ikinci el olarak satıyorlar ki :).

Lütfen fikirlere saygı gösterelim. Birisi bir yandan bu araçları överken bunların doğruluğunu sessizce kabul edelim, birileri başından geçen bu araçlarla ilgili olumsuz örnekleri sıralayınca hemen tepki gösterelim, birde tepki gösterirken insanları bilgisizlikle direk şahıslarını hedef alarak eleştirelim. Yok böyle birşey. Herkes yaşadığını yazıyor. Yok efendim 2 fazla verin daha iyisini alın, yok efendim kakalamışlardır vs. herkes kendi işini iyi bilir, herkes cebini iyi bilir. Yine söylüyorum çok çok sorunlu araçlar bunlar. Allah aşkına en azından diğer araçlarla ilgili forumlara gözatın ve opel forumlarıyla karşılaştırın. Bu bile gerçeği görmeye yetecektir.

"Yine söylüyorum çok çok sorunlu araçlar bunlar. Allah aşkına en azından diğer araçlarla ilgili forumlara gözatın ve opel forumlarıyla karşılaştırın. Bu bile gerçeği görmeye yetecektir."
Sevgili kardeşim burada kimse kimseyi hedef almıyor, yanlış izlenimler konu ediliyor. Dünya çapında beğeni kazanmış, binlerce kişi tarafından kullanılan herhangi marka bir araca çok çok sorunlu demek haksızlık değilmidir? Opel markasının Mercedes gibi dev firmalarla aynı ayarda olduğunu kimse iddia etmiyor, aynı şekilde kimse de kuş serisi (örnek olarak yazdım) araçlarla aynı kefeye koymamalıdır. Bu araçlar madem çok sorunlu o zaman neden hala kullanıyorsunuz, çok sorunları olan bir aracı kullanmak ne kadar doğrudur.

Bu bahsettiğim arkadaşlar olsun kendim olsun tırt araba kakalanacak kişiler değiliz. Ayrıca tırt aracıda kakalayarak satmadık ve özellikle dostumuzada vermedik. Ben aracı satmadan 1 hafta önce 750 tl para harcayarak sattım. Ahlakımız gereği eksiğini bile bile yalan söyleyerek araç satmadık satmayızda. Ama öyle bir araçki bu, sürpriz yumurta gibi. Benden alan kişi expertiz çıkartarak aldı fakat 1 ay geçmeden 1500 tl harcamak zorunda kaldı. Yazık günah değilmi bu harcanan paralara.

Sevgili kardeşim burada kimse kimseyi hedef almıyor, yanlış izlenimler konu ediliyor. Dünya çapında beğeni kazanmış, binlerce kişi tarafından kullanılan herhangi marka bir araca çok çok sorunlu demek haksızlık değilmidir? Opel markasının Mercedes gibi dev firmalarla aynı ayarda olduğunu kimse iddia etmiyor, aynı şekilde kimse de kuş serisi (örnek olarak yazdım) araçlarla aynı kefeye koymamalıdır. Bu araçlar madem çok sorunlu o zaman neden hala kullanıyorsunuz, çok sorunları olan bir aracı kullanmak ne kadar doğrudur.

Savaş bey yukarıdaki mesajımda ve bir çok mesajımda belirttiğim gibi çok şükür binmiyorum artık.

Geri