13 Şub 2009 #61 P Pehlivanoğlu Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Mar 2008 Mesajlar 2,133 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız inşallah.
13 Şub 2009 Konuyu Başlatan #62 MadeN Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Kas 2007 Mesajlar 6,208 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Siteyi ziyaret et kustooo' Alıntı: Hayırlı olsun ibrahim. Allah kazasız belasız cezasız binmek nasip etsin. Opelden devam fiyatını öğrenebilir miyiz? hatta sonra bi de fotolar... Genişletmek için tıkla ... hepsi gelcek kardeşim..
kustooo' Alıntı: Hayırlı olsun ibrahim. Allah kazasız belasız cezasız binmek nasip etsin. Opelden devam fiyatını öğrenebilir miyiz? hatta sonra bi de fotolar... Genişletmek için tıkla ... hepsi gelcek kardeşim..
13 Şub 2009 #63 Capt. Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Ara 2007 Mesajlar 2,170 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 48 Siteyi ziyaret et vectra
13 Şub 2009 #64 omerastra Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Haz 2008 Mesajlar 265 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et hayırlı olsun doğru karar vermişsin kazasız belasız sürmen dileğiyle...
13 Şub 2009 Konuyu Başlatan #65 MadeN Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Kas 2007 Mesajlar 6,208 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Siteyi ziyaret et çok sağolun arkadaşlar insignialara binersiniz inşallah
13 Şub 2009 #66 tyanali Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 7 Ağu 2006 Mesajlar 2,038 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Yaş 44 Siteyi ziyaret et maden1907' Alıntı: çok sağolun arkadaşlar insignialara binersiniz inşallah Genişletmek için tıkla ... İbrahim bu cümleyi kuran cdx sahiplerinin elinden arabayı ısrarcı alıcılar alıyor. Demedi deme ibrahim Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan..
maden1907' Alıntı: çok sağolun arkadaşlar insignialara binersiniz inşallah Genişletmek için tıkla ... İbrahim bu cümleyi kuran cdx sahiplerinin elinden arabayı ısrarcı alıcılar alıyor. Demedi deme ibrahim Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan..
13 Şub 2009 #67 kustooo Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Tem 2007 Mesajlar 1,380 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et tyanali' Alıntı: Demedi deme ibrahim Genişletmek için tıkla ... demedim mi ibrahimmmm
13 Şub 2009 #68 B burak loves opel Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Eki 2007 Mesajlar 6,899 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Hayırlı uğurlu olsun keyifle kazasız belasız inş..
14 Şub 2009 Konuyu Başlatan #69 MadeN Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Kas 2007 Mesajlar 6,208 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Siteyi ziyaret et burak loves opel' Alıntı: Hayırlı uğurlu olsun keyifle kazasız belasız inş.. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler cümlemize inşallah.. İbrahim bu cümleyi kuran cdx sahiplerinin elinden arabayı ısrarcı alıcılar alıyor. Demedi deme ibrahim Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan.. Genişletmek için tıkla ... amannin yok ben arabamı seviyorum.. ama inş. herkes böyle gönlünden geçen araca binebilir.
burak loves opel' Alıntı: Hayırlı uğurlu olsun keyifle kazasız belasız inş.. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler cümlemize inşallah.. İbrahim bu cümleyi kuran cdx sahiplerinin elinden arabayı ısrarcı alıcılar alıyor. Demedi deme ibrahim Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan.. Genişletmek için tıkla ... amannin yok ben arabamı seviyorum.. ama inş. herkes böyle gönlünden geçen araca binebilir.
14 Şub 2009 #70 Kasırga&Burak Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Eyl 2007 Mesajlar 3,675 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 36 Siteyi ziyaret et maden1907' Alıntı: Arkadaşlar herkese yorumlarından dolayı çok teşekkürederim.. Aracı aldım.. Aldığım araç 2001 model Vectra CDX.. Allah ağız tadıyla bindirir inşallah.. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun ibrahim abi fotolarını bekliyorum
maden1907' Alıntı: Arkadaşlar herkese yorumlarından dolayı çok teşekkürederim.. Aracı aldım.. Aldığım araç 2001 model Vectra CDX.. Allah ağız tadıyla bindirir inşallah.. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun ibrahim abi fotolarını bekliyorum