xenon istiyorum ama...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan coleman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar,

Bugün Ankara OPAL servis müdürü Sn. Atilla Bey´le görüştüm, taktıkları xenon kitinde ampüller 6000 K ve 8000 K, müşteri hangisini isterse yani. Dediğine göre xenon kiti uzakdoğu malı ama kaliteli türünden. Üstelik yeni teknoloji araçlarda far uyarı ışığını söndüren bir çift kitte bu fiyata dahil. Fiyat bana dediğine göre 800 YTL ama sanırım pazarlık yapılırsa biraz daha düşecek.

Saygılarımla.

palermo' Alıntı:
xenon kullanicisi olarak yagmurlu havalarda gorus mesafesi malesef dusuyor bunu diyebilirim .. normal sari farlar yagmurluhavalarda daha saglikli

Bu konuda sana katılmıyorum...
Bende xenon paketli Astra H, babamda ise Astra G var aydınlatma yağmurlu havalarda veya normal koşullarda xenonlunun lehine daha iyi.
Bizzat denedim oradan biliyorum..!

ben her zaman xenondan yanayım gecelerim aydınlandı çok güzel bir olay artı sürüş rahatlığı sağlıyor ben 7000k kullanıyorum çok dikkat çekiyor ama ne yapalım bizim işimiz bu modifiye faklılık
070119013224ph2.jpg

palermo' Alıntı:
xenon kullanicisi olarak yagmurlu havalarda gorus mesafesi malesef dusuyor bunu diyebilirim .. normal sari farlar yagmurluhavalarda daha saglikli

Hak veriyorum yagmurlu havada bir ise yaramiyor bende var xenon yagmur yagiyor önümü bile göremiyorum :rock

Mercekli farda xenon da başka oluyo canım ... :good: :rock :alkis:

Fiyat bence normal ama işlevini bilmem,markası bilindik..Kullanan arkadaslar vardır sitede.Ama o paraya hatta daha ucuza hella sistem yapılır çıkmacıdan..

380 ytl fena değilmiş aslında da paranın gözü kör olsun 1 yıldır bi xenon taktıramadım gitti ... :mad: :( :o

Geri