xenon istiyorum ama...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan coleman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sevgili Arkadaşım,

Ankara OPAL servis müdürü Atilla beyle görüşmemde Vectra C ve Astra H lar için xenon far olayını arıza lambasını yakmadan ve herhangi bir sorun çıkarmadan çözdüklerini, fiyatının takriben 800 YTL civarı olduğunu söyledi. Henüz ben de yaptırmadım fakat ciddi ciddi bu işi düşünüyorum.

Bilgilerinize arz ederim.

Saygılarımla..

öğrendiğim ii oldu:D

s5000542bo4.jpg

xenon kullanicisi olarak yagmurlu havalarda gorus mesafesi malesef dusuyor bunu diyebilirim .. normal sari farlar yagmurluhavalarda daha saglikli

mbaran' Alıntı:
Sevgili Arkadaşım,

Ankara OPAL servis müdürü Atilla beyle görüşmemde Vectra C ve Astra H lar için xenon far olayını arıza lambasını yakmadan ve herhangi bir sorun çıkarmadan çözdüklerini, fiyatının takriben 800 YTL civarı olduğunu söyledi. Henüz ben de yaptırmadım fakat ciddi ciddi bu işi düşünüyorum.

Bilgilerinize arz ederim.

Saygılarımla..

Hocam takacakları kitin markası ne? Eğer uzakdoğu malı falansa verdikleri fiyat çok yüksek. ayrıca arıza lambası falan problem değil.her yerde söndürebiliyorlar artık. Tabi arabanın garanti süresi devam ediyorsa mecburen servise:D

palermo' Alıntı:
xenon kullanicisi olarak yagmurlu havalarda gorus mesafesi malesef dusuyor bunu diyebilirim .. normal sari farlar yagmurluhavalarda daha saglikli
Ampuller kaç kelvin?

palermo' Alıntı:
arabayi alirken ustundeydi kelvin hakkinda bi bilgim yok

sonradan takma olmadığına göre o zaman 4300 lük philipstir. görüşün yağmurda azaldığını yazınca 8000k falan kullandığını düşündüm de.

ya opel servisleri bu 2006 corsa silverline lara taktiklari xenon farlar yok mu mercekli falan onlar iste artik kac kelvin bilmiyom .. arabayi aldigim yerde takmislardi

corsa ya sonradan takılmış olabilir ...serviste takmış olsa orjinal mercekli gibi randıman vermiyeceği kesin ,mercekli orjinal xenonlu araçlarda her hava şartında üstün görüş imkanı sağladığı için tercih ediliyor zaten ...

Geri