xenon istiyorum ama...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan coleman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yaniiii

astranın farları mercekli olmadığı için vectradaki kadar iyi sonuç beklenemez. Ama halojen farlara göre çok çok iyi performans verdiği kesin. Taktıktan sonra doğru far ayarı ile xenon u problem yaşamadan kullanabilirsin.ben sana astranın farları için 'philips D2R' tavsiye ederim.verdiği ışık son derece kaliteli.Zaten neredeyse tüm orjinal xenonlu araçlar philips kullanır. Son olarak seçeceğin renk ısısı 4100-6000K arasında olmalıdır. En yüksek aydınlatma bu ısı aralığında sağlanır. 6000K ve onun üstüne çıkınca aydınlatma azalmaya başlar.

http://img318.imageshack.us/my.php?image=grnt005jl4.jpg

benim astra (farları mercekli değil ) için de xenon far istiyorum ama ... işte aması çok nası yapsam nası etsem 500 - 600 lira çok para 400 e kadar hadi zorlarım kendimi ama istediğim ışık olacakmı bide istanbulda bu işi komple yapan adam gibi bi yer yokmu offff offff :(

yapiressami' Alıntı:
benim astra (farları mercekli değil ) için de xenon far istiyorum ama ... işte aması çok nası yapsam nası etsem 500 - 600 lira çok para 400 e kadar hadi zorlarım kendimi ama istediğim ışık olacakmı bide istanbulda bu işi komple yapan adam gibi bi yer yokmu offff offff :(

Hocam diamond visionla falan bence uğraşma. 12 taksitle xenon kit al, işi kökünden hallet. Verdiğin paraya değeceğine emin ol;) Eğer sitede d.vision dan xenon a geçmiş arkadaşlar varsa bir de onlara sor.hiç bir halojen ampulün xenon un yanından bile geçemeyeceğini onlarda söylerler.

xenon un üstüne yoktur ama ben taktırmayı düşünmüyorum çünkü 10 milyarlık arabaya 1 milyarlık far harcaması çok geliyor .

ve şehir içi genelde hep aydınlık zaten ama sehir dışında karanlık yollarda xenon gün ışıgı gibi...

sadece ekonomik yönden düşününce sonuna kadar haklısın.1 milyar, 2 ampul 2 far için hakkaten çok. millet o paraya kaya kadar turbo taktırıyo nerdeyse ama xenon keyfi de bi başka oluyo:)

Geri