Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hiç ampulle falan ugraşma ben taktırdım iyi aydınlatmıyor geri verdim paran varsa xenon marka olarak mtec i tavsiye ediyorlar taktır daha net daha kullanışlı ve daha şık durur
Yeni doßLo Aracıma xenon kiti taktırmak isTİyorum ama bu sırada phiLiPs"in 5000K ambülLEride KAfamı karıstırıyor.ne yapıcam konusunda karArsızım bide piyasadaki xenon kitlerinin kalitesi ne derece biLmiyORum.xenon kitLEri ve philips ambülleri hakkında bilgiye ve fiyatlara ihtiyaçım var yardımlarınız İçin şimDiden Teşekür eDerim
kendini öncelikle tanıtman gerekiyor. eğer kendini tanıtmazsan açtığın konular adminler tarafından kilitlenecektir. http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=1198 bu link kendini tanıtman konusunda yardımcı olacaktır.
Yeni doßLo Aracıma xenon kiti taktırmak isTİyorum ama bu sırada phiLiPs"in 5000K ambülLEride KAfamı karıstırıyor.ne yapıcam konusunda karArsızım bide piyasadaki xenon kitlerinin kalitesi ne derece biLmiyORum.xenon kitLEri ve philips ambülleri hakkında bilgiye ve fiyatlara ihtiyaçım var yardımlarınız İçin şimDiden Teşekür eDerim