xenon istiyorum ama...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan coleman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ewet fab servis olduğu için nasıl olsa bize taktırılar die fazla sölüyolar fiyatları bende dışarda taktırmaya korkuyorum garanti dışı kalır die araba

mdellal' Alıntı:
:good: :rock :alkis:

Arkadaşlar dikkatinizi çekerim hala formata uygun bi tanıtım yapmamış olan birinin konusuna mesaj yazıyosunuz ... :(

Yönetici arkadaşlar uyarsa daha uygun olur gibi

emre zaten tek eksik arabanda xenon bide onu taktır arabana tam olsun maşallah kazasız bin

aquin' Alıntı:
emre zaten tek eksik arabanda xenon bide onu taktır arabana tam olsun maşallah kazasız bin
teşekkürler dostum onu taktırıcamda servis 750 diyor burda arkadaşlar 500 taktırırsın diolar kafam karıştı valla yazı bekleyim bari

emre000' Alıntı:
teşekkürler dostum onu taktırıcamda servis 750 diyor burda arkadaşlar 500 taktırırsın diolar kafam karıştı valla yazı bekleyim bari

Sevgili Emre kardeşim,

bu bölümde daha önce açmış olduğum forumda da belirttiğim üzere servise taktırtmanı tavsiye ederim çünkü ne de olsa orijinal olmayan bir parçayı garanti kapsamındaki arabana taktırıyorsun, en azından bir sorun olduğunda servisi sorumlu bilirsin.

Ha bu arada, benim xenon cyclone marka 6000 K. 650 YTL ye Ankara OPAL de taktırttım, harika oldu.

Saygılarımla......

emre istanbulda 400 takıyorlar ama markası ne dersen tam bilgim yok

mbaran' Alıntı:
Yönetici arkadaşlar uyarsa daha uygun olur gibi
Tamam ben yönetici falan değilim ama sıradan bi üye de olsam arkadaşların dikkatini çekmek istedim;arkadaş da kendini tanıtmış zaten sonradan,yoksa kimseye bişey ispatlamak gibi bi amacım da yok icabında yanlış anlaşılmasın ...

Geri