xenon istiyorum ama...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan coleman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Servisçi arkadaşların da dediği gibi tabi ki cyclone marka tercih sebebidir....

2004 vectramda 6000K lık cyclone marka xenon kitim var.

Performansı ve aydınlatması :good::alkis: .

Saygılarımla..........

(Not:aniden sönen xenonlarda bildiğim kadarıyla arıza lambasını yakmayan kit yok, arıza lambası yakmayan kitli xenonun da eski tipten 100 usd daha pahalı olduğunu duydum.)

Tehc 2 Caresi

Kardeş Ben Orjinal Kendimtaktim Ama Benim Araç Vectra C 2003 Model Ayni Sorun Bendede Oldu Ve Bende Senin Gibi Günlerce Uğraştim Sonunda Servise Gittim Ve Tehc 2 Taktilar Ve Yazilimi Varmiş Off Durumundaymiş On Konumuna Getirdi Işlem Tamamdi Ve Süper Bir şekilde çalişti Unutmayin Opellerde Genelde Birçok Aksesuari Takilinça Tehc 2 Le On Durumuna Getirmek Gerekir Yoksa Koruma Role Chipleri Devre Dişi Oluyor, Yarin Git Tehc 2 Bi Baksinlar Yada Beni Ara Tam Anlatayim Ok .

0 532 665 35 36 Ayhan Saygilarimla.

Ince Kablo

mbaran' Alıntı:
Ben de arıza lambası yanmıyor.....

TAKAN KİŞİ BEYİN KONTROL SORGULAMA YAZILIMINI OFF YANİ KAPATMIŞ ONUN İÇİN SORĞULAMIYOR SANADA SERVİS YOLU GÖZÜKTÜ TEHC 2 LE BAKSINLAR OK

AYSANAY SAYGILARIMLA.

Sayın Aysanay,

Ben Ankara OPAL de taktırttım, hiçbir sorunum yok. TECH2 ile xenon programı ON hale getirilmişti.

İlgine teşekkürler.

Saygılarımla....

aysanay' Alıntı:
Kardeş Ben Orjinal Kendimtaktim Ama Benim Araç Vectra C 2003 Model Ayni Sorun Bendede Oldu Ve Bende Senin Gibi Günlerce Uğraştim Sonunda Servise Gittim Ve Tehc 2 Taktilar Ve Yazilimi Varmiş Off Durumundaymiş On Konumuna Getirdi Işlem Tamamdi Ve Süper Bir şekilde çalişti Unutmayin Opellerde Genelde Birçok Aksesuari Takilinça Tehc 2 Le On Durumuna Getirmek Gerekir Yoksa Koruma Role Chipleri Devre Dişi Oluyor, Yarin Git Tehc 2 Bi Baksinlar Yada Beni Ara Tam Anlatayim Ok .

0 532 665 35 36 Ayhan Saygilarimla.
arkadaşım senin taktığın xenon orjinal derken çıkma orjınalmii.eğer öyleyse tech 2 ile porgram yapılınca düzelyo ok..ama orjınal değilse xenon un voltajıyla araca geri dönen olataj uyuşmuyor onun için ampül patlak gibi görüyo ve içerden lamba yanıyo...far ampülü yanmıyorr..

Geri