xenon istiyorum ama...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan coleman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
setapxxx' Alıntı:
arkadaşım senin taktığın xenon orjinal derken çıkma orjınalmii.eğer öyleyse tech 2 ile porgram yapılınca düzelyo ok..ama orjınal değilse xenon un voltajıyla araca geri dönen olataj uyuşmuyor onun için ampül patlak gibi görüyo ve içerden lamba yanıyo...far ampülü yanmıyorr..
Soner benim araca takarsak arıza lambası yanar mı?Tech2 den kontrol edebiliyo muyuz?Xenon ampulü mü yanmıyo?Tam olarak anlayamadım ... :(

mdellal' Alıntı:
Soner benim araca takarsak arıza lambası yanar mı?Tech2 den kontrol edebiliyo muyuz?Xenon ampulü mü yanmıyo?Tam olarak anlayamadım ... :(
senin arabada öyle bir sorun yok sen gönlünü ferah tut.bu olay sadece astra h,vectra c ler ve sonrasında oluyo:good:

arkadaslar benım araca ılk zenon taktırldıgından berı tech 2 baglanıyor ve parca araca tanıtılıyor yanı sorun bundan degıl. burda bı abının xenonlarıda aynen benımkı gıbı olmus elektrıkcı araya role koyulunca herseyın duzelecegını soylemıs yanı sanırım problem voltaj olayı. ama role koydurmanında ne kadar saglıklı oldugunu dusunmedende edemıyrum.

setapxxx' Alıntı:
senin arabada öyle bir sorun yok sen gönlünü ferah tut.bu olay sadece astra h,vectra c ler ve sonrasında oluyo:good:
Yanlış anlama sana güvenmediğim için falan değil de her arıza çıktığında Manisa dan Aydın a gel bi de git (600-700 km)olmasın diye soruyorum ... :)

yok yaa olurmu hiç sorun çıkmaz zaten..çıkartasa bile orda bu markayı takan herkeze göstere bilirisn sorun neyse ben sana burdan yollarım hemen ampül yada balansı

setapxxx' Alıntı:
yok yaa olurmu hiç sorun çıkmaz zaten..çıkartasa bile orda bu markayı takan herkeze göstere bilirisn sorun neyse ben sana burdan yollarım hemen ampül yada ballastı
Eyvallah çok teşekkürler ... :good:

h1 xenon taktırmak istiyorum

opel tigramın far tipi h 1 xenon taktırmak istiyorum ama merceklı olması sartmıs yoksa saglıklı olmuyo dediler bilgisi olan bi arkadastan yardım alabilirsem sevinirim hepinize ii forumlar

bu konuda açılmış çok topik var arkadaşım.bi arat derim önce ama sana genede öneri yapayım benim kullandığım merçekli xenon lu araçlar orjn dahil aydınlatma sıfır.normal ampül daha iyi bence.ayarları doğru yapıldığı müddetce karşı tarafa da zarar vermiyor ve çok iyi aydınlatma oluyor

setapxxx' Alıntı:
bu konuda açılmış çok topik var arkadaşım.bi arat derim önce ama sana genede öneri yapayım benim kullandığım merçekli xenon lu araçlar orjn dahil aydınlatma sıfır.normal ampül daha iyi bence.ayarları doğru yapıldığı müddetce karşı tarafa da zarar vermiyor ve çok iyi aydınlatma oluyor
+1907 araç standartta mercekli isede onlarıda orjinal xenon merceği ile değiltirmek gerekiyormus.

Konu teknik servise taşındı arkadaşlar.
Yeni konu açarken biraz daha dikkat edersek sevinirim

Geri