xenon istiyorum ama...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan coleman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tamirciye sordum benim arabaya xenon far olurmu ve olsada işe yararmı diye mercek olmadan xenon bi işe yaramaz dedi. bilen arkadaşlar yada tecrübe edinenler bunun aslı varmı? mercekside normal ampulden daha iyi oluyormu?

xenon paketli araclarda far ayar ozelligi bulunmuyormu simdi
bu arada kimde varsa bilemiyorum ama su farlardan resim alabilirmiyiz bir normal birde xenon orjinal paketli aracın far resimlerini...

bendeki 7000k tam beyaz ve çok memnunum ama birazda göze hitap etsin diyorsan 8000k al biraz daha maviye çalıyor

evrimatan' Alıntı:
Arkadaşlar Philips Dimaond Vision taktım bugün. Akşamüstü yola çıktığımda pek bir fark yoktu hatta farların yolu aydınlattığını ancak kapatıp açtıktan sonra anlayabildim ancak hava karardıktan sonra yaptığım ufak gezi sonucunda (gezdiğim parkurun büyük bir kısmında aydınlatma yoktu oldukça karanlıktı) gözlerime inanamadım. Önümden belki 5-6 adet orjinal xenon lu araba geçti ve gerçekten benimkiyle aralarındaki farkı ayırt edebilmek için çok sağlam bir göz gerektiğini anladım. Yolu aydınlatması oldukça başarılı, görüş alanı açık ve net ancak sokak ışıklarından geçerken sanki yanmıyormuş gibi oluyor. Bu da beyaz ışık olduğundan doğal olsa gerek. Yol kenarında oturanlar ben geçerken farları incelemeye aldılar. Bu da oldukça sevindirdi. Xenon görüntü isteyenlere hiç kaçırmamalarını tavsiye ediyorum.
abi dimaond visionl'ar mavimi yanıyor beyaz mı yaaauuuu onu söleee de maviyse biz de takalımm:)

bide ben bişe daha sorcam bende 100 w ampuller var noolcak arabaya zararı varmıı varsa hemen koşa koşa 55 w olanları takcamm lütfn yardım edin arkdaşlarrr

fastest89' Alıntı:
bide ben bişe daha sorcam bende 100 w ampuller var noolcak arabaya zararı varmıı varsa hemen koşa koşa 55 w olanları takcamm lütfn yardım edin arkdaşlarrr

Bence 55w tak. 100 w lar tesisatta sıkıntı yaratabilir. röle falan takılacak...
Ayrıca 100w ın yaydığı ısı daha fazla olur, farlarında deformasyon ihtimalide var bence.

Xenon Soru?

Arkadaslar Xenon 12ooo Kelvin Nasil?
Kullanan Var Mi?
Teşekkürler

bizim sitede 10 000 k vardı bi tane doblo da resmen projektördü üstüne üstlük bide merceksizdi gerisini siz düşünün

Geri