Yaşadığım ufak çaplı arıza :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MeRt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yaşadığım ufak çaplı arıza :(

GNSpower link' Alıntı:
Gittin mi Mert? Daldın mı servise? ((:

Daha gitmedim abi.  :)

şimdi evden çıkacağım.

ևok merak ediyorum bakalım nasıl bahaneler üretecekler.  questionnn  :)

Mert geçmiş olsun başka serviste akünün değişimi yapıldığını üzerine basa basa belirtmen iyi olur zira odak,gerçek,erpaş vb servislerin arasında bilgi ağı yok  canını sıkma çözülür gibi

volkan link' Alıntı:
Mert geçmiş olsun başka serviste akünün değişimi yapıldığını üzerine basa basa belirtmen iyi olur zira odak,gerçek,erpaş vb servislerin arasında bilgi ağı yok  canını sıkma çözülür gibi

Olsa da fark etmez. Benim akü anında ben tek kelime dahi söylemeden değişti.

eketen link' Alıntı:
Hadi Mert ne yaptın :)

şimdi servisten geldim, detayları paylaşayım.

Oldukça ilginç bir şekilde daha servisin kapısından girer girmez, ben hiç bir şey söylemeden akümün garantiden değişeceğini belirttiler.

Bu yüzden oldukça seviyeli ve iyi niyetli yaklaşım gösterdim.  :)

Garanti onayı için 1-2 saat bekledikten sonra onay verildiğini ama ellerinde uygun akü olmadığı için değişimin bugün yapılamayacağı, en geç cuma günü aracımı teslim edebileceklerini söylediler.

İşin tek ilginç yanı akünün amperi oldu.

Emre abinin bu başlıktaki mesajını düşünerek Astra J lerin kaç amperlik akü kullandığını sordum. Gelen cevap ''Astra J ler 50 amperlik akü kullanıyor'' oldu.  ::)

Garantiden takılacak akünün 50 amper olduğunu öğrenince baya kıllandım çünkü Emre abi idareten 60 amperlik akü taktık demişti.

şimsi sizlerden tek bir ricam olacak.

Rica etsem bir 1.4 T - Cosmo kullanıcısı bana aracının üzerinde bulunan akünün kaç amper olduğunu söyleyebilir mi?

Mert bendeki de 50 amper. 1,4T Cosmo

MeRt link' Alıntı:
Teşekkürler, şimdi içim biraz rahatladı.  :)
Ancak arabanın motoruna göre değişiyor. 1,6 larda 60 amper, dizellerde 75 amper akü var.

A14NET link' Alıntı:
Ancak arabanın motoruna göre değişiyor. 1,6 larda 60 amper, dizelelrde 75 amper akü var.

Emre abi 75 lik yerine geçici olarak 60 amperlik akü taktık deyince, arada bu kadar fark olabilir mi diye kıllanmıştım.

1.4 T ların 50 amper kullandığını öğrendiğime göre problem yok.

Tekrardan teşekkür ederim.  :)

MeRt link' Alıntı:
Emre abi 75 lik yerine geçici olarak 60 amperlik akü taktık deyince, arada bu kadar fark olabilir mi diye kıllanmıştım.

1.4 T ların 50 amper kullandığını öğrendiğime göre problem yok.

Tekrardan teşekkür ederim.  :)
Rica ederim, geçmiş olsun. İnşallah bir daha yaşamazsınız.

Geri