Yaşadığım ufak çaplı arıza :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MeRt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yaşadığım ufak çaplı arıza :(

eketen link' Alıntı:
Arabanı bırakıyorsun ve başında da değilsin. Anladın sen onu...
Adami killandirma emre
Mert gecmis olsun tekrar anlamadigim aku bos olsa bile sarj etmesi gerekmezmi  baska bi problem olmasin

eketen link' Alıntı:
Arabanı bırakıyorsun ve başında da değilsin. Anladın sen onu...

Ben yarın servise gidene kadar hiç bir işlem yapılmaması konusunda not aldırdım Emre abi ama ne kadar uyulur bunun hakkında bir fikrim yok.

Ben aracımı kesinlikle herhangi bir servise bırakma taraftarı değildim, yarın giderim diye düşünüyordum ama Opel Assistance'ın dayatması sonucu mecburi olarak servise bırakmak zorunda kaldım.  :(

Opel Assistance yardımından sonra bu gün aracımı servise bırakmadığım taktirde aynı sorunu yaşamam durumunda ücret talep edileceği ve sorumluluk kabul etmeyeceklerini bildirdiler. Yani zorunlu olarak, ''seve seve'' aracımı servise teslim etmek durumundaydım.  :(

UNS link' Alıntı:
Valla Mert dediğin gibi büyük sorumsuzluk, hele ki akunuzde birsey yok, rahat olun bır daha olmaz falan demeleri...
Bugün olanları birlikte yasadık ve servise bırakman en iyisiydi yoksa otoparkta veya trafikte olsa düşünemiyorum... :(
Erpas'in kapalı olması da ayrı bır ilginclik tabii...
Opel in de servis aracının çalışmaması... ;D artık yorum yapmıyorum...

Tunç'un bahsettiği durumu anlatmayı unuttum.  :D

Benim yardımıma gelen Opel Assistance aracı işi bittikten sonra aracı çalıştırmaya çalıştığında onlarında aküsünde sorun çıktı.  :D

Aracı vurdurarak çalıştırmak zorunda kaldılar.  :D Galiba tüm opellerde bu durum kronik.  :D

bulent_tnt link' Alıntı:
Adami killandirma emre
Mert gecmis olsun tekrar anlamadigim aku bos olsa bile sarj etmesi gerekmezmi  baska bi problem olmasin

Sağol abi.

Yarın serviste sorunu anlamaya çalışırız artık. Erpaş otomotiv sorun yok diyorsa, benim bu konuda tahmin yürütmem biraz abes olur.  ;)

bulent_tnt link' Alıntı:
Adami killandirma emre

Etmiyor kanka. Başka hiçbir sorun yok. Akü aynen kafayı yiyen ceptelefonu piline dönüyor. Saatlerce şarjda tut çıkart ilk başta full dolu, güzelce çalışıyor biraz sonra bir anda kimseler yok.

MeRt link' Alıntı:
Benim yardımıma gelen Opel Assistance aracı işi bittikten sonra aracı çalıştırmaya çalıştığında onlarında aküsünde sorun çıktı.  :D

Aracı vurdurarak çalıştırmak zorunda kaldılar.  :D Galiba tüm opellerde bu durum kronik.   :D

Seninkini de vurdurmaya çalışırlarsa biliyorsun değil mi? Aman ha.

Demekki gm marka aku kullanmamak lazimmis

Mert değişik ekşime teknikleri dene gönlünce. (:

Mert,abim çok geçmiş olsun...

bulent_tnt link' Alıntı:

+10000  31agryyy

GNSpower link' Alıntı:
Mert değişik ekşime teknikleri dene gönlünce. (:

Birazdan servise gideceğim abi. Yani eğlence başlıyor.  :D

sanalbiri link' Alıntı:
Mert,abim çok geçmiş olsun...

Teşekkürler Osman abi.  :)

bulent_tnt link' Alıntı:
zaten dikkat ederseniz orijinal akü akü bölmesinde yok oluyor motorsiklet aküsü gibi kalıyor,birde amperi düşük kalıyor ve şarjı tam bile olsa bizim araçların elektronik aksamı çok olduğundan yetersiz kalıp akünün ömründen yiyor.

Gittin mi Mert? Daldın mı servise? ((:

Geri