yay tavsiyesi istiyorum

bence yay işine girme. herturlu sıkıntıyı yaşarsın.

ben denedim tecrubeyle sabıt. amortisorsuz yay işi sakat. araban zıplamaya başlar, çukurlar oyle bır vuruntu yaparki , için sızlar.

bence yay işine girme. herturlu sıkıntıyı yaşarsın.

ben denedim tecrubeyle sabıt. amortisorsuz yay işi sakat. araban zıplamaya başlar, çukurlar oyle bır vuruntu yaparki , için sızlar.

onun için ikinciel almayı düşünüyorum..memnun kalmazsam satarım çok para kaybetmem..

tanıdıgın bir yer varsa ucuz yollu sokme takma 50 ytl. satarken bıdaha sokme takma gene 50 ytl. aldıgın paraya bıle satsan gene 100 lira zararın var. git bir depo benzın al doya doya konforlu gez :)

bak ben hergün izmirden manisa akhisara okula gidip geliyorum yanımda da 3 arkadaş var eibach 3.5 taktım sanılanın aksine eski konfordan kayıp kesinlikle yok sanırsın aynı yaylar duruyor 2 3 hafta geçtikten sonra yaylar tam oturuyor işte ozaman keyfine varıyorsun zıplamada yapmıyor , sabuncubelinin virajlarını bilenler bilir abartısız söylüyorum hepsine frensiz giriyorum millet fren yaparken yanından sıyrılıp gidiyorsun viraj kabiliyeti inanılmaz arttı eskiden girdiğim virajlar viraj değilmiş yaylara alıştıktan sonra kendinde inanamayacaksın ben eibach 3.5 sportline serisini tavsiye ederim
yazmaya unutmuşum yeteri kadarda düşüyor
daha detaylı fotolar istersen corsa garaja eklerim
bu yaysız hali
23052008295.jpg

buda yaylı hali ama şimdi daha da düştü
20012009096.jpg

20012009097.jpg

resimler için teşekkürler.. bence yeterli düşmüş... çokta düşmesine gerek yok aracın.. 3 kişi falan bindiğinizde daha güzel gözüküyordur.. sportline serisi demişsin.. kaç model eibach ın yayı var acaba?

Yaa melih Bütün Hevesimi Kırdın yahu :D Çokmu Zıplıyodu Senin Araba.Sanırım Bizim Arabaların Amortisörleri sert.Takayımmı Takmiyimmi ???

Bu yay konusu kafamı kurcalıyoya bende takmak istiyorum aracın virajlarda durumu iyileşir ama çukurlarda kasislerde nolur durum??

valla çukurda kasiste hiç farketmedi altını daha sürtmedim sertleşmede olmadı ama araç oldukça stabil gidiyor virajlar muhteşem bu kadar korkmayın yahu bende korkuyordum şimdi diyorum neden daha önce takmadım

resimler için teşekkürler.. bence yeterli düşmüş... çokta düşmesine gerek yok aracın.. 3 kişi falan bindiğinizde daha güzel gözüküyordur.. sportline serisi demişsin.. kaç model eibach ın yayı var acaba?
corsa c 2006 serisinden

yok arabanın modelini değil.. eibach ın sportline modeli diye yayı var bide pro-kitler var.internette satılanlar daha çok pro-kit ler sportline serisinden göremedim..:(

Geri