yolda yapılan uygunsuz hareketler

walla benim araçta elektro jop war hani öyle bi durumda ben kavga yanlısı deiilm ama kaşınan çıkarsa kulanmak için birebir

direksyon kilitleri var bilirsiniz baston kilit olarak geçer onlarda etkili bi yöntem hem yasal :) tabiki Allah kullanmak zorunda bırakmasın o tip durumlar olduğunda bulaşmamak gerekiyor ama canımız tehlikeye girersede bişeyler yapmak lazım :D

bir elin beş parmağı bir değil arada yamuklar çıkabiliyor ama senin ona karşılık vermen olmamış onun seviyesine inmişsin boşverip gitmen gerekirdi trafikte o kadar serseriler varki yani tutup sende ona uysan kan gövdeyi götürecek valla

hatalıysan özür dile bir şekilde aracın içinden işaretini yap haklıysan hakkını bir şekilde ara sonra keşke yapsaydımla falan kafanı kurcalama derim karşı tarafın hatası ve trafikte mağruz kalınan hatalar anlışlar çok çeşitlidir hangisini yazayım ki ama her yanlışa haksızlığa verilecek cevapta o an trafikte verilebilir kanısındayım

sonradan görme işte

bence ehliyet verirken sürüşten önce iyi insan taklidi yapabiliyorlarmı die bakmaları gerek...çünkü çoğu insan dışı varlıklar insan taklidi yapamayıp kendini ele veriyorlar özellikle sonradan görmeler...

Beladan herzaman uzak durmak lazım ama bu tipler devamlı artıyor,yaptıkları onlar için çok doğal görünüyor.

direksyon kilitleri var bilirsiniz baston kilit olarak geçer onlarda etkili bi yöntem hem yasal :) tabiki Allah kullanmak zorunda bırakmasın o tip durumlar olduğunda bulaşmamak gerekiyor ama canımız tehlikeye girersede bişeyler yapmak lazım :D

benmkide yasal :)

abi hiç bulaşmamak lazım ama önün kesilip bulaşmak durumunda kalırsanız "BİBER GAZI" NI kesinlikle tavsiye ediyorum.çok felaket bişey.arkadaşın dükkanda varmış aldım elime sordum nası etkilimi die sıkma sakın ölürüz buralarda dedi.inanmadım dışarda samimiyetim olduğu birine MERAKTAN bideneme yaptım:D. abaaav adam yarım saat kıvrandı kaldırımda içim acıdı o haline su filan etki etmiyo. :D

bunları anlatmamdaki sebep şu alın arabanıza bi tane mecbur kalınca sıkın suratına sonrası size kalmış yakın bi sigara dinlene dinlene dövün hıyarı:D.polismi geldi dersiniz üstüme saldırdı kendimi korumak için gaz sıktım kafayı sağa sola vurmaya başladı kıvranırken filan deyin bide haklı olun:):D:rolleyes:

kartal ımı sonradan görmüş.:)

sen yoluna git..hiç bulaşma bence böyle tiplere

böyle bi tane adam abime denk geldi.el kol hareketi yapmış önce abi git işine demiş basmış gaza gitmiş.ilerde göbekte dönmek için durmuş abi.tabi camda açık.adam arkadan gelip bitane yumruk atmış.burnu kırıldı beni aradı hemen hastaneye götürdüm.plakasınıda aldık.abim o zamanlar polis akademisi öğrencisiydi.ve izin kağıdı vardı elinde.bütün komiserler seferber oldu hastanede koşuşturmalar filan adamı bulduk.işin resmi olmayan boyutunu zaten anlatmıcam uygun olmaz.resmi kısmına gelince karakolda olabilecek olanlar + 1 yıl darptan hapis cezası aldı.paraya çevrilmedi çünkü önceden de böyle vukuatları varmış.kullandığı araba patronunun.utanmadan birde artislik yapıyor.işinden de oldu.hapsede girdi.daha önce para cezasıyla yırtmış.bu tiplerden çok var kaçınmak gerek dicem ama kaçmak yetmio bazen

Geri