3 olay geçti böyle başımdan sonuncusu cumartesi günü Dikili'de oldu. Bakkaldan bişeyler almak için durdum. Yolun kenarında bakkalın önü park alanı gibi sonra arkadan bir tane 45 V plakalı Focus geldi görerek bilerek çarptı öyle durdu. İndim baktım arabaya plaka yamulmuş sadece bişey yok adamın suratına baktım artık alkolden mi uyuşturucudan mı gebermiş gitmiş sırıtıyor pis pis. Yanında oturan indi hemen ''Vurursak söyleriz lan biz'' falan dedi. Şöför indi ''Bak bakalım lan vurmuşmuyuz bak lan bak'' dedi. Sesimi çıkartmadım ''Tamam yok bişey olmamış hadi gidin'' dedim. Bu şöförün yanında oturan gene bişeyler söylüyor artık sinirim tepeme çıktı ''ne vurmuşu ne diyosun sen ya'' dedim o sıradan onunla tartışırken yandan şöför eleman bana vurdu, benim arkadaşta ona kaynadı. Biraz boğuçmaca oldu sonra ayırdılar Jandarma geliyor falan diye sesler duyunca kaçıp gittiler. Ama olay sırasındaki bazı sözler ''Burası Dikili laaan bakma 45 plakaya bindiğimize Dikili lan burası'', ''Bıçaklatacak mısın lan bana kendini'' gibi sözler olay sonrasında polis çağırmak için aradığımda ''Bırak gibi ararsa arasın kavga bizim için eğlence zaten'' gibi sözler. Giderden de patinaj çektire çektire ben bilmenenin yiğeniyim lan diye bağırarak gitmesi. 3 gündür elemanlar aranıyor ama işte vur-kaç olayı . Çekemiyen insanların sergilediği davranışlar bence başka bir düşünce göremiyorum.