yolda yapılan uygunsuz hareketler

O zaman bu da bizden deyip sana takılmazlar.:kop: Eskiden araç sahibi olmayan bu tür magandalar onun var benim yok diye kıskançlıklarından araçları çizerlerdi, şimdi evrim geçirdiler, onlarınki benimkinden daha iyi deyip araçları azat edip sahiplerini çizmeye başladılar. Bazen de kendileri çiziliyor ama olsun, kavgada yumruk sayılmaz.
üstesinden gelemeyince aralarına karışmak en iyisi :kop:
yazık ya ortalık ne hale geldi, arabada eşim varken fellik fellik etrafı gözlüyorum böylelerine yaklaşmayayım diye.
bi defa da benim başıma gelmişti, adam benim yeşilde hareketlendiğim kavşağa kırmızıda son gaz dalıyor, çarpmaktan son anda kurtarıyorum uğraşmasam sol önden dalacak, korna yapıyorum karşılıklı el kol selamlar
100mt ilerde kazık frenle durup arabadan iniyor bana dur diye işaret ediyor dövecek bide beni :D
ben de eşim yanımda diye öylece geçtim gittim.
yanlız olsam ben de uyacaktım belki deliye, sabah işe gidiş saatiydi aynı gün savcıya giderdik demekki :D:D

üstesinden gelemeyince aralarına karışmak en iyisi :kop:
yazık ya ortalık ne hale geldi, arabada eşim varken fellik fellik etrafı gözlüyorum böylelerine yaklaşmayayım diye.
bi defa da benim başıma gelmişti, adam benim yeşilde hareketlendiğim kavşağa kırmızıda son gaz dalıyor, çarpmaktan son anda kurtarıyorum uğraşmasam sol önden dalacak, korna yapıyorum karşılıklı el kol selamlar
100mt ilerde kazık frenle durup arabadan iniyor bana dur diye işaret ediyor dövecek bide beni :D
ben de eşim yanımda diye öylece geçtim gittim.
yanlız olsam ben de uyacaktım belki deliye, sabah işe gidiş saatiydi aynı gün savcıya giderdik demekki :D:D
İstanbul'da yaşamak daha da zor. Allah sabırlar versin.

çamura bulaşmayın eliniz kirlenir.
dövene elsiz .sövene dilsiz. insan gönülsüz gerek.Bırakın bunlara gönül koymayı unutun unuttuğunuzu bile unutun.hayat evdeki çoluk cocuktur arkadaşlar.gerisi yalan.yalanlar duman olsun gerçeğiniz karşınızda.

bu olay evde çıkıyorsa çözümü kolay
çarparsın kapıyı uğramazsın eve bir ay.

:Dmustafa abi trafikte o kadar çok holigan çokki bikerede bize adamın yanından çok hızlı geçtik diye kırmızı ışıkta laf atmışlardı bizde indik arabadan adam yok oldu:D
aslında en doğrusu karşılık vermemek ama insanında içinde kalıo:mad:

Sonucu bu olabilir :)

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=89985&cat=200&dt=2008/08/07

Başhekim'in arabası acil serviste!
Yanlışlığın böylesi...

DDSHDHSDSDFFF.jpg

Başhekim aracıyla acil servise girdi ama keyiften değil. Yol verme meselesi yüzünden tartıştığı kişilerin kovaladığı başhekim hastane bahçesinde yanlışlıkla fren yerine gaz pedalına basınca kapıyı kırarak acil servisin içine daldı.

Samsun'da tartıştığı kişilerin araçlarıyla kovaladıkları Samsun Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Abdullah Taşkın, hastane bahçesine kaçtı. Ancak hastane bahçesinde fren yerine yanlışlıkla gaz pedalına basınca otomobiliyle kapıyı kırarak acil servisin içine daldı.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

İstanbul'da yaşamak daha da zor. Allah sabırlar versin.
amin, cümlemize
bir de bayan şöforlere allah sabırlar versin, bu manyakların 2 katı kadar da onlara sataşan manyak var

Geri