1 vitese zor geçmenin yağ ile alaksı yoktur arkadaşlar zaten tüm araçlarda ama opelde dah sık görülür araç durmadan 1.vitese geçmez ama bunun sebebi yağ değildir pim veya vites ayarı bozukturr
buda çok mantıklı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 vitese zor geçmenin yağ ile alaksı yoktur arkadaşlar zaten tüm araçlarda ama opelde dah sık görülür araç durmadan 1.vitese geçmez ama bunun sebebi yağ değildir pim veya vites ayarı bozukturr
buda çok mantıklı
ben senkromeçi yeni değiştirdim ve 1 nci vites dişlisini eskisi kadar bir proplem kalmadı ama çok yavaşta olsa hareket halindeyken 1 e yinede zor geçiyor.. ancak araba duracak gibi olduğunda 1 e geçiyor o nun haicinde zorlanıyor..
Evet Tansu ustam öleya başka araçlardada dikkatimi çekti ama opellerde o dahada belirginya inan yavaşladığım zaman 1e atasım gelmiyo direk 2le devam ediyorum bende ama kötü özellik bence bu ama zorlayıp attığım dada gereksizliğini anladım çok nadir gerekli oluyo tabi bu benim görüşüm1 vitese zor geçmenin yağ ile alaksı yoktur arkadaşlar zaten tüm araçlarda ama opelde dah sık görülür araç durmadan 1.vitese geçmez ama bunun sebebi yağ değildir pim veya vites ayarı bozukturr
anlamadığım siz niye atf yağını takdınız fabrika bunu koyuyorsa eğer servise gelen araçların son kontrollerinde şanzuman yağının değişmesi gerekiyor diye bilgi verse tamam ama fabrika bunu önermiyor demekki sorun yokk ve garanti içindeki araçta şanzuman sorunu olduğunda şanzuman yağını kontrol etmiyor atf mi diye yanii zeytin yağı bile koysanız sorun olmaz sorun aşınma veya ayardandır zaten böyle bir sorun varsa yağ ile ilgili fabrika tıs 2000 programında veya lotus notes programında satış sonrası bilgi verir okpeki değiştirdikten sonra şanzımana ATF koydular değil mi ?
opelin dizellerinde bu şikayet var zaten..birinci vites çok kısa hareket halinde 1e atmak sarsıntılı oluyo ikinci vitestede çok hantal..hazır konu açılmışken bende sorayım...aslında gelecek cevapları b iliyorumda yinede bir umut...
aracım dizel 75 hp 1.3 cdti corsa.normalde bir sıkıntı yok...ancak şehiriçinde kasis yada benzri yerlerden geçerken 2.viteste araç kalkarken zorlanıyor.mecbur yarım debriyaj yapıyorum..hareket halinde olduğu içinde 1.vitese atmakta sorun çıkıyor..ya tam durup 1e atacam yada 2.viteste yarım debriyaj.....
yokmu bunun çözümü...
anlamadığım siz niye atf yağını takdınız fabrika bunu koyuyorsa eğer servise gelen araçların son kontrollerinde şanzuman yağının değişmesi gerekiyor diye bilgi verse tamam ama fabrika bunu önermiyor demekki sorun yokk ve garanti içindeki araçta şanzuman sorunu olduğunda şanzuman yağını kontrol etmiyor atf mi diye yanii zeytin yağı bile koysanız sorun olmaz sorun aşınma veya ayardandır zaten böyle bir sorun varsa yağ ile ilgili fabrika tıs 2000 programında veya lotus notes programında satış sonrası bilgi verir ok