Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynı sorun bende de vardı.Debriyaj Telinin ucundaki somunun gevşemesinden dolayı .Usta sadece teli az çekti ve somunu tekrar güzelce sıktı.Problem kalmadı bende selam.Yalnız Debriyaj pedalı az yükseldi ama vitesler çok rahat geçiyor.
Aynı sorun bende de vardı.Debriyaj Telinin ucundaki somunun gevşemesinden dolayı .Usta sadece teli az çekti ve somunu tekrar güzelce sıktı.Problem kalmadı bende selam.Yalnız Debriyaj pedalı az yükseldi ama vitesler çok rahat geçiyor.
Aynı sorun bende de vardı.Debriyaj Telinin ucundaki somunun gevşemesinden dolayı .Usta sadece teli az çekti ve somunu tekrar güzelce sıktı.Problem kalmadı bende selam.
Bugün Çankaya Opele uğradım.Sorunu söyledim.Ahmet Usta Opelin 1.ve 2.vitesinin zor geçtiğini söyledi yani bi sorun yokmuş.Ne yapalım böyle devam edeceğiz.
Merhaba arkadaşlar, yazın aldığım arabam son 1-2 aydır 1. vitese geçerken zorluyor çıkan hiçbir gacırtı sesi yok bu sorun belki birazcık da 2. vitesde de var ama diğerleri sorunsuz sitedeki yazılardan takip ettiğim kadarı ile sorun çok büyük de olabilir çok küçük de bu konuda fikirleriniz nedir ankarada bu konuda iyi bir usta söylermisiniz:help:
bende 97 astra var. . özellikle soğuk havalarda 1. vitese geçmesinde problem var. ama ayağımı çekip tekrar basıyorum debriyaja rahat geçiyor. demek ki opelde genellikle var bu problem. ama diğer vites geçişleri ford c-max dan daha yumuşak.
Araç soğukken ister istemez şanzuman motor hepsi birden sapıtıyor. Araç soğukken lpg bile sapıtıyor arabanın yumuşaması için ve yağın akışkanlığının hızlanması için motorun ve parçaların ısınması gereklidir.