2001 Opel Vectra CDX 2.0 AT

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 44kartal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

44kartal

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
2001 Opel Vectra CDX 2.0 16V AT arabamı satışa çıkaracağım. 172 bin Km'de, Atiker sıralı sistem LPG var. Deri koltuk. Full. Bir parçada boya dışında hiçbir değişeni yok. Motoru yenilendi, sıfır sayılır.

Bu araç için ne kadar fiyat belirlemem uygundur. Piyasayı iyi bilenler akıl verebilir mi?

Teşekkürler.

Naki
0533 327 13 18

belirttiğiniz kadar temizse 20-21 arası normal.aşağıya vermeyin

Temizlerine 21-22 istiyorlar, gider fiyatı 21 civarı

abı ne yaptınızzz yaaa ndn sureklı fıyat yukseltıyorsunuzkii 2000 model arac o kadar olurmuu gecen sene bu zamanlarda o arabalar 16 17 flndii ne 20 22si lutfen pıyasayıı aldatmayalımmm araba alamıyoruzzzzz!!!!

abı ne yaptınızzz yaaa ndn sureklı fıyat yukseltıyorsunuzkii 2000 model arac o kadar olurmuu gecen sene bu zamanlarda o arabalar 16 17 flndii ne 20 22si lutfen pıyasayıı aldatmayalımmm araba alamıyoruzzzzz!!!!

piyasa bizim söylediğimiz rakamlara göre biçimleniyorsa ok. Ama Şu anda en kötü 131 şahin 3,5-4 civarı ediyorsa.... 2000 Model araba 22 eder.Ben geçen sene sizin dediğiniz gibi değildi.ben 2010 temmuz da 19,500 tl ye aldım.2.ci sahibiyim ve leke yok.16-17 bin olsaydı daha iyi olurdu ama unutmayalım araba ve arabacık var.saygılar

araba alamıyoruzzzzz!!!!

!!!!!!! Gel ben sana konyadan İstedİĞİn arabayi alayim kardeŞİm yeterkİ nakİtİn Hazır olsun.saygilar!!!!!!!:(

ben 22-23 den aşağı vermem kimse kusura bakmasın."ucuz alıp sürekli bıktım bu arabadan gitmiyor,çekmiyor,bıktım opelden lanet olsun ömrümü çürüttü,sattım kurtuldum" gibi başlık açacağıma bakımlı saat gibi işleyene 2-3 bin fazla veririm başım ağrımaz

minimum 18.5 maksimum 20 eder bence. Arabanın genel durumuna göre değişir. Ne eksik ne fazla..22-23 istemekte özgür herkes ama alıcı çıkması için mükemmel ötesi olması lazım. O yaşta mükemmel araç bulmakta zor zaten..

minimum 18.5 maksimum 20 eder bence. Arabanın genel durumuna göre değişir. Ne eksik ne fazla..22-23 istemekte özgür herkes ama alıcı çıkması için mükemmel ötesi olması lazım. O yaşta mükemmel araç bulmakta zor zaten..

bende var :) mükemmel ötesi ve 24 bin gördü :) türkiyede tek zaten bendeki :)

Geri