...
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende var mükemmel ötesi ve 24 bin gördü türkiyede tek zaten bendeki
:good::good: katılıyorum..
ethem abi peki benimki kaç para eder
hız sabitleme hatırına 15 eder
çok dedin ya 10 lira anca gibime gelior
!!!!!!! Gel ben sana konyadan İstedİĞİn arabayi alayim kardeŞİm yeterkİ nakİtİn Hazır olsun.saygilar!!!!!!!
........ucuz alıp sürekli "bıktım bu arabadan gitmiyor,çekmiyor,bıktım opelden lanet olsun ömrümü çürüttü,sattım kurtuldum" gibi başlık açacağıma bakımlı saat gibi işleyene 2-3 bin fazla veririm başım ağrımaz
bende var mükemmel ötesi ve 24 bin gördü türkiyede tek zaten bendeki
abı ne yaptınızzz yaaa ndn sureklı fıyat yukseltıyorsunuzkii 2000 model arac o kadar olurmuu gecen sene bu zamanlarda o arabalar 16 17 flndii ne 20 22si lutfen pıyasayıı aldatmayalımmm araba alamıyoruzzzzz!!!!
Sonuna kadar katılıyorum.
Seninki zaten araba değil
Geçen sanayide 92 model Şahini 4.500 TL ye sattılar, motoru bitmeye yakın, rulmanların çoğu ötüyor, vatandaş kendi imkanları ile aracını boyamış, yanı dökük bir araç. Aracı satan kurtulduğu için, alan da hesaplı aldığı için mutluydu . Ben yaz başından bugüne kadar temiz Vectra A (2.0, klimali, otomatik ve LPG'siz) aradım ama bulamayınca vaz geçtim. Bu türdeki arabaların dökükleri ocağına resmen incir ağacı diker, o nedenle alırken kesenin ağzı biraz daha açılırsa daha az sorunlarla karşılaşılır. Ben hiç bir dönemde 2000 model bir CDX'in 16.000-17.000 liralara satıldığına şahit olmadım (dökük olanlar hariç), o fiyatlara temiz CD bile vermiyorlar .