Astra 1.4 140 AS yada 1.6 180 AS

Ynt: Astra 1.4 140 AS yada 1.6 180 AS

1.6 T diyorum ben de. Ama her durumda araç turbo olduğu takdirde yakıt tüketimi fazla olacaktır. Ayrıca kullanım tarzınıza bağlı olarak sarfiyat değişkenlik gösterecektir sizin de bildiginiz gibi... Ben 1.4 T kullanıcısıyim, bir günde deponun 3/4 unu bitirdiğimi de full depoyla 1 buçuk hafta gezdiğimi de bilirim...

51400 TL cosmo 1,4T imkanı yok. Ben Aralık sonu 52650 ye 2011 ellerinde kalmış sıfır cosmo aldım. Sport 2012 50bin TL idi. Sport almaktansa 2011 cosmo aldım.
Bu arada esınız kullanacaksa 1,4 T her acıdan iyi.

DarthWider link' Alıntı:
Eketen 1.4T yu önermek için 1.6T yu öyle bir anlatmış ki sabah sabah opele gidip 1.6T için görüşmeyi düşündüm :) 1.6T AS sport+AFL bu motor ve donanımı daha çok düşünmeye başladım opelle görüşüp bakalım nasıl bir fiyat çıkartacağız

evill2  ;)  İki aracınız varsa ve üstelik diğeri dizelse kesinlikle "SİZİN" aracınız 1.6t olmalı. Ama ne yapın edin AFL yi mutlaka alın.

Cosmo gerçekten iyi bir donanım. 1.4T'de güzel bir motor. Ha benzini dert etmiyorsanız 1.6T Astra'nın en keyifli motoru elbette. Ama enderen kullanacağınız bir güç yerine sürekli kullanacağınız bir donanım daha çok işinizi görebilir.

1.6 T yi tafsiye ederim, bende sizin gibi dizel astra kullanıcısıydım, daha sonra 1.6T manuel e geçtim, aradaki fark uçurum kadar, ben 1.6T Sport + AFL derim ( ki eğer afl yi çok istiyorsanız, yoksa ben iki aracıma da afl taktırmadım), kararınız şimdiden hayırlı olsun.

Bu gün araç siparişini verdim 1.4T Kırmızı AS Sport + AFL + karter koruma :) Opel odak topkapıyla 52,500 TL ye anlaştık ancak 15-20 gün beklemem gerekicek umarım iyi bir fiyattır filo indirimi vs yaptılar. Tüm yorum yapan arkadaşlara çok teşekürler seçim yapmamda çok faydası oldu. 1.4T nun siparişini vermeden önce 1.6T ile test sürüşü yaptım, gerçekten şakası olan bir araç değil çok seri ve atak arkadaşlarında söylediği gibi bayan şöför için çok uygun değil araçta çocuk olacağını düşünürsek biraz korktum açıkcası.

Mantığım 1.4T yu almamı söledi (bu araçta gerçekten beklentilerimi karşılayan sıkı bir araç) ve sipariş verdim ama kalbim 1.6T da kaldı. Aracı kendim için alsaydım kesinlikle 1.6T yu tercih ederdim. :)

Yorum yapan tüm arkadaşlara tekrar teşekkürler gerçekten yapıcı, aydınlatıcı ve mantıklı yorumlar yapıldı.

Herkese saygılar, sevgiler..

Şimdiden hayırlı olsun .

Konuyu geç gördüm ama ben 1.6 T derdim , ama 1.4 t de iyi bir seçenek.

Renk tercihiniz süper olmuş..
Kırmızı bizim araçlara çok yakışıyor.Ama bakımı biraz zahmetli (siyah kadar olmasa da ilgi istiyo :) )

Hayırlı olsun. Kazasız belasız sıkıntısız km ler dilerim. Artık hiç düşünmeyin en iyi en güzel araç, sizin için, aldığınız araç. Güle güle kullanın. :)

hayırlı olsun özellikle kırmızı olsun ve sport a afl ekletmenize rağmen 15 günde teslim etcek olmaları

Teşekkürler... normalde beyaz istemiştim ama en az 2 ay sonra dediler, türkiye için ayrılmış kırmızı renkte araç olduğunu bi aksilik olmassa 15-20 günde teslim edebileceklerini söylediler bende kabul ettim umarım aksilik olmaz yoksa 2 ay bekliyeceğiz :)

Geri