arkadasim senin esas bilmeden konustugun ortada, lutfen ilk once bildigimiz ve kullandigimiz arabalar hakkinda bu kadar emin yorum yapalim, komik olmayalim..
senin soyledigin hiz limiti 2006 senesinden itibaren tum opel astra h'larda var..yani 2006 ve oncesinde herhangi bir limit yada hiz sinirlamasi yok..hatta ve hatta 2006'da astra'larin jantlari 5 bijondur (5 x 110), 2004 ve 2005 kasalar 4 bijondur (4 x 110).
ben sana kafamdan sallamiyorum diye 80 defa soyledim, yasadiklarimi ve gorduklerimi anlatiyorum. fakat burda bi cok yorum yapan arkadaslar yasamadan ve gormeden kafasindan uydurarak yorum yapiyolar bu cok acik. ben bu aracla 210 km'ye kadar zorlanmadan ciktim diyosam ciktim, bunda yalan yok. yalan soylesem nolur soylemesem nolur. benim aracim niye herkesinkinden farkli olsun yada tek olsun, derdim o degil. benim bu forumun basindan beri anlatmak istedigim bu araca bu kadar basit 2-3 modifiye yaparsaniz (bilincli bir sekilde) diger her marka ve modelden alabiliceginiz gibi gayet iyi sonuclar alirsiniz. benim niyetim bu insanlarin kafasindaki twinport astra h'lar yada easytronic'ler yurumuyo, yerinden kalkamiyo, cok hantal, cok yakiyo dusuncesini insanlarin kafasindan silmek, yok oyle bisey. kendi teknolojisi ve beygir gucune gore gayet iyi yuruyo ve yakit tuketimide cok uygun,bilmem anlatabildimmi. bugun otomatik vites 110 bg 2005 model bi mini cooper 1.6'yi kalkista ve ara hizlanmada her turlu yiyebiliyosam ve cooper 11 litre yakarken ben 9 litre benzin yakiyosam 100 km'de demek ki bu iyi bi degerdir ama yine ve tekrar soyluyorum, dilimde tuy bitti, "kendi sinifinia gore".
umarim anlarsin