Corsa 1.7 Dtı vs honda civic VTEC

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilkem07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Chip Tuning Corsa c 1.7 Dtı vs Honda civic Vtec

• Corsa c 1.7 Dtı

Oy: 14 38.9%
  • Honda Civic Vtec

Oy: 22 61.1%

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Anket kapatılmış .
1.7 yi küçümsemeyin gazihan 147 beygir güç aldı bu motordan ve körfez pistinde 1.liği var efsane 34 nop 91 honda da neymiş

1.7 yi küçümsemeyin gazihan 147 beygir güç aldı bu motordan ve körfez pistinde 1.liği var efsane 34 nop 91 honda da neymiş
kesinlikle haklısın ama o DTI mıydı gerçekten? ;)

mehmetin arabası 1.7 dti dı. şahsen benim yüklü 1.3cdti corsamla otabanda kapışmıştık. valla nediyeyim önce yanımda dikiz aynasını gördüm. sonra stop lambasını gördüm. sonra hiçbirşey göremedim (siyah dumandan) :)
ben corsa c van 2004 1.3cdti aracımdan 116HP güç almıştım. değişmeyen parçası kalmamıştı. mehmetin arabayı havada karada yerim diye düşünüyordum. birgün merterden bostancı opel team servise giderken anadolu kavağı kavşağında karşılaştık. camdan cama az muhabbet ettikten sonra birden gazladık. ümraniye kavşağına kadar yürüdük. mehmet gazihanın o arabası gerçekten efsaneydi. gerçi ben hep hasanın arabasımı daha güçlü mehmetin arabasımı merak etmişimdir. bilen varmı? hasan uzun ve mehmet gazihan. ikisinin araclarını ilkkez yanyana uludağ buluşmasında görmüştüm. ama sormak aklıma gelmemişti :)

uzunsoundun aracı tr deki 2 numaralı 1.7 idi bana göre nop91e ankarada binme imkanım oldu benzinli araçtan daha iyi devirleniyordu 70 mm komple egzoz nos bloww off ne ararsan vardı

aynen hasanın arabasında yok yoktu. hatta bir muhabbetimizde 1.6 benzinli arabadan daha fazla yakıyor demişti :)

o yıllarda o beygiri üretiyo ama kendi kendine eğleniyor.
kalkışın sonucunu iyi okuyun hondacılar =)
uzun yolda direnemez corsa ama kalkışlarda da honda geride kalır. bunu görmüş olduk.

mehmetin arabası 1.7 dti dı. şahsen benim yüklü 1.3cdti corsamla otabanda kapışmıştık. valla nediyeyim önce yanımda dikiz aynasını gördüm. sonra stop lambasını gördüm. sonra hiçbirşey göremedim (siyah dumandan) :)
ben corsa c van 2004 1.3cdti aracımdan 116HP güç almıştım. değişmeyen parçası kalmamıştı. mehmetin arabayı havada karada yerim diye düşünüyordum. birgün merterden bostancı opel team servise giderken anadolu kavağı kavşağında karşılaştık. camdan cama az muhabbet ettikten sonra birden gazladık. ümraniye kavşağına kadar yürüdük. mehmet gazihanın o arabası gerçekten efsaneydi. gerçi ben hep hasanın arabasımı daha güçlü mehmetin arabasımı merak etmişimdir. bilen varmı? hasan uzun ve mehmet gazihan. ikisinin araclarını ilkkez yanyana uludağ buluşmasında görmüştüm. ama sormak aklıma gelmemişti :)

bende bunu diyorum işte mehmetin aracı NOS'lu ve bütün parçaları değiştirilmiş bir DTI ;) yani gerçekten DTI değil :maden:

o yıllarda o beygiri üretiyo ama kendi kendine eğleniyor.
kalkışın sonucunu iyi okuyun hondacılar =)
uzun yolda direnemez corsa ama kalkışlarda da honda geride kalır. bunu görmüş olduk.

ben 125 hp + çip olan bir honda ile yürüdüm cdx ile. honda benim araca karşı kalkışta kafayı uzattı benim 2. vites bitimine doğru 1 boy fark koymuştum cdx ile. ama ben açıkçası DTI'nın o kadar verimli olacağını düşünmüyorum bu değerlendirmede.

ben değerlerini yaqzayım değerlendirme ssize kalsın...

Honda

Genel Bakış

ModelCivic 1.6 ES
Kasa TipiSedan/4 Kapı
Yakıt Tüketimi(Şehiriçi / Şehirdışı)9,1 lt / 5,4 lt
Motor Gücü(hp)125 hp
ŞanzımanManuel 5 VitesÖnden Çekiş
0-100 Hızlanma(KM)10,5 sn

Teknik Özellikler

Araç TipiBinek AraçC Segmenti
Üretim Yılı(İlk / Son)2007 / 2013
Koltuk Sayısı5 Koltuk