savaş abi, benim kullanma kılavuzunda gördüğüm 60.000 km aracınızda kalır diyo.. yani 6 yağ değişiminde 1 bor katılmalı sonucu çıkıyor. her yağ değişiminde konulabilir diyen ürünü sattırmak istiyor..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Japon'la iyi geçinip, Alman'a yüz vermemesi ilginç. Yanlız ürün temsilcisi arkadaş sizinle aynı görüşü paylaşmıyor.Eski aracım mazda 323 e 270 000 de ekledim yağ yakması kesildi sarsıntısı bitti tamamen ama golfe ekledik hiç bir değişiklik olmadı performans artmadı , eski araçlarda motoru bitmek üzere olan araçlarda baya iyi iş görüyor yeni araçlara ileriye dönük yardımları olabilir
Ürün için iyi veya kötü deme hakkım olamaz, ben bu tür yağlayıcı veya ekonomi amaclı ürünlerle yaşım gereği fazlaca karşılaştım, zaman zaman kullandım da. Bariz bir şekilde faydasını veya zararını gördünmü dersen hayır diyorum. Genellikle bu tür ürünleri küçük hacimli araçlarımda kullandığım için hissedilir bir sonuç alamadım. Bor kullandın mı dersen hayır kullanmadım, yakın bir zaman içinde düşünmüyorum.Ne yapalım savaş abi, paraya kıyıp koyalım mı dersin?...
Teşekkür ederim gayet açıklayıcı oldu...Ürün için iyi veya kötü deme hakkım olamaz, ben bu tür yağlayıcı veya ekonomi amaclı ürünlerle yaşım gereği fazlaca karşılaştım, zaman zaman kullandım da. Bariz bir şekilde faydasını veya zararını gördünmü dersen hayır diyorum. Genellikle bu tür ürünleri küçük hacimli araçlarımda kullandığım için hissedilir bir sonuç alamadım. Bor kullandın mı dersen hayır kullanmadım, yakın bir zaman içinde düşünmüyorum.