nnt bor power'ı önermiyorum!!

savaş abi, benim kullanma kılavuzunda gördüğüm 60.000 km aracınızda kalır diyo.. yani 6 yağ değişiminde 1 bor katılmalı sonucu çıkıyor. her yağ değişiminde konulabilir diyen ürünü sattırmak istiyor..

Çelişkiler olunca kullanıcıların kafası karışıyor. O nedenle her türlü tüketicinin kolayca anlayabileceği basit ve anlaşılır tarzdaki test sonuçlarına ihtiyaç oluyor.

geçen bir taksiciye sordum. kendisi de kullandığını fakat abd den ithal olan (motorsilk değil) H harfi ile başlayan bir marka dedi. unuttum ismini. tanıdıgı sanayideki bir ustası getiriyormus. fiyatı da 35tl civarı.
tasarruf ve performans olarak çok etkildi dedi. denemek için bir aracın tüm yağını boşaltıp sadece ürünü koymuşlar. gebzeye kadar gidip gelmişler. araçta hararet, arıza vs hiç biri olmamış. üstelik ürünü yağ değişiminde değil, istediğiniz zaman koyuyormuşsunuz.
kendisi 120bin km dir devamlı (yağ değişimlerinde) kullanıyormuş. araç şuan 450binlerde dedi(corolla+lpg).
hala motor istemiyor dedi.
ürünün ismini bir hatırlasam netten de bakacağım ama :D

Ya Savaş abi bu adamlar gelip senin aracında test yaparmı allah aşkına yaa. Onların test yaptığı motorlar 1980 model dizel jenaratör motorları :hıh:tasarruflarını anca orda elde edebiliyo bunlar... Bide sıfır mercedes c200 de egzost emisyon testleri var başka bişey yok oda zaten kimsenin umrunda değil.

Sevgili Arkadaşlar 1 Kullanımda Hemen Mucize beklemeyin Bu Üründen
Fakat Aracınız Az Yağ Eksiltme Varsa Bunu Engelliyor
Yakıt Tasarrufu Da Var 2 Sefer Bor Koyunca esas tasarruf başlıyor
Denemeden Karar Vermeyin Ben Şahsen Memnun Kaldım Motor yağı katkısı değil zaten ürün viskosite yi artırmıyor Sürtünmeyi azalttığı için aşınma yı azaltıyor aşınma ve sürtünme azalınca yakıt tasarrufu ve performans artış beraber geliyor

Erken Karar vermeyin Deneyin

Eski aracım mazda 323 e 270 000 de ekledim yağ yakması kesildi sarsıntısı bitti tamamen ama golfe ekledik hiç bir değişiklik olmadı performans artmadı , eski araçlarda motoru bitmek üzere olan araçlarda baya iyi iş görüyor yeni araçlara ileriye dönük yardımları olabilir

Eski aracım mazda 323 e 270 000 de ekledim yağ yakması kesildi sarsıntısı bitti tamamen ama golfe ekledik hiç bir değişiklik olmadı performans artmadı , eski araçlarda motoru bitmek üzere olan araçlarda baya iyi iş görüyor yeni araçlara ileriye dönük yardımları olabilir
Japon'la iyi geçinip, Alman'a yüz vermemesi ilginç. Yanlız ürün temsilcisi arkadaş sizinle aynı görüşü paylaşmıyor.
"Bor Power İse tam tersine sıfır motorlarda dahi güvenle kullanılmasına karşın, dolgu malzemesi olmadığı için, çaptan düşmüş rektifiye gereken motorlarda kullanılması istenmez."

Durum böyle olunca ister istemez tüketicilerin kafası karışıyor. Bazı arkadaşlar biz faydasını gördük diyince asla onlara yalancısınız demiyorum, bende inanmak istiyorum, sonuçta faydalı bir ürünü kullanmaktan daha mantıklı ne olabilir ki?

Ne yapalım savaş abi, paraya kıyıp koyalım mı dersin?...

Ne yapalım savaş abi, paraya kıyıp koyalım mı dersin?...
Ürün için iyi veya kötü deme hakkım olamaz, ben bu tür yağlayıcı veya ekonomi amaclı ürünlerle yaşım gereği fazlaca karşılaştım, zaman zaman kullandım da. Bariz bir şekilde faydasını veya zararını gördünmü dersen hayır diyorum. Genellikle bu tür ürünleri küçük hacimli araçlarımda kullandığım için hissedilir bir sonuç alamadım. Bor kullandın mı dersen hayır kullanmadım, yakın bir zaman içinde düşünmüyorum.

Ürün için iyi veya kötü deme hakkım olamaz, ben bu tür yağlayıcı veya ekonomi amaclı ürünlerle yaşım gereği fazlaca karşılaştım, zaman zaman kullandım da. Bariz bir şekilde faydasını veya zararını gördünmü dersen hayır diyorum. Genellikle bu tür ürünleri küçük hacimli araçlarımda kullandığım için hissedilir bir sonuç alamadım. Bor kullandın mı dersen hayır kullanmadım, yakın bir zaman içinde düşünmüyorum.
Teşekkür ederim gayet açıklayıcı oldu...

Geri