nnt bor power'ı önermiyorum!!

Kısa vadeli faydaları olabilir fakat uzun vadede motor sağlığı açısından olumsuz etkileri var diye biliyorum. Bor power yüzünden motor yaptıran birini biliyorum. Motor açıldığında iç çeperlerin yapışkan bir kalıntı ile kaplanmış olduğu görülmüş vs. olumsuz şeyler duymuştum. Kullanmadım kullanmamda. Günümüz yağları özellikle mobil katkıya gerek duymuyor zaten...

Japon'la iyi geçinip, Alman'a yüz vermemesi ilginç. Yanlız ürün temsilcisi arkadaş sizinle aynı görüşü paylaşmıyor.
"BorPower İse tam tersine sıfır motorlarda dahi güvenle kullanılmasına karşın, dolgu malzemesi olmadığı için, çaptan düşmüş rektifiye gereken motorlarda kullanılması istenmez."

Durum böyle olunca ister istemez tüketicilerin kafası karışıyor. Bazı arkadaşlar biz faydasını gördük diyince asla onlara yalancısınız demiyorum, bende inanmak istiyorum, sonuçta faydalı bir ürünü kullanmaktan daha mantıklı ne olabilir ki?
Savaş abi ben yaşadıklarımı yazdım ama ben bor power değil motorsilk koymuştum oda bor içerikli ama türk malı değil , golfe koyduğumda 80000 km de idi gerçekten hir birşey değişmedi , ne mazdada nede golfte performans artışı olmadı fakat mazdada motor problemlerini gerçekten çözdü .

Savaş abi ben yaşadıklarımı yazdım ama ben bor power değil motorsilk koymuştum oda bor içerikli ama türk malı değil , golfe koyduğumda 80000 km de idi gerçekten hir birşey değişmedi , ne mazdada nede golfte performans artışı olmadı fakat mazdada motor problemlerini gerçekten çözdü .

Aynı ürünü kullandığını zannederek o yorumu yapmıştım, bu durumda yaptığım yorum gündemden düşer.

Ben Bor power kullandım (74.000'de) 1100 km oldu, başta motor sesi azalmış gibiydi, motor yağı değiştiğinden mi bor powerdan mı anlayamadım, şimdi motor sesi eskisine döndü gibi geliyor, yakıtta herhangi bir şey hissetmedim, ancak son zamanlarda gaza basınca hafif bir uğultu/ıslık gibi bir ses geliyor, bor powerdan mı başka bir şeyden mi bilmiyorum, inşallah araca zarar vermemişizdir. Bu ses neden olur, zararı var mı?:confused: Bilgisi olan varsa iyi olur. Aklıma takıldı.

Kısa vadeli faydaları olabilir fakat uzun vadede motor sağlığı açısından olumsuz etkileri var diye biliyorum. Bor power yüzünden motor yaptıran birini biliyorum. Motor açıldığında iç çeperlerin yapışkan bir kalıntı ile kaplanmış olduğu görülmüş vs. olumsuz şeyler duymuştum. Kullanmadım kullanmamda. Günümüz yağları özellikle mobil katkıya gerek duymuyor zaten...

Bende oyle duydum ve harfi harfine katiliyorum.

önermiyorum diyince bende bi zarar verdi sandım

40 liran bosa gitmedi sen rahat ol. sıkıntı stres yok.

tüm araclarımıza kendim ekledim arkadslarımın yakınlarımın araclarına ekledim test ettk gördük performans olarak bişey beklemedik zaten ama önemli olan trafikte hararetin eskisi gibi yükselmemesiydi.

itici sesimi koyar koymaz kesti ama noldu 2 ay sonra tekrar basladı:)

ses azaltma ve performans olarak tam güvenimi kazanamadı ama sıcaklık farkını görünce o silindirlerin daha az sürtündügünü anladım bunuda herkez farkedebilir.

bu bile verilen parayı haketmesini saglar.

önermiyorum diyince bende bi zarar verdi sandım

40 liran bosa gitmedi sen rahat ol. sıkıntı stres yok.

tüm araclarımıza kendim ekledim arkadslarımın yakınlarımın araclarına ekledim test ettk gördük performans olarak bişey beklemedik zaten ama önemli olan trafikte hararetin eskisi gibi yükselmemesiydi.

itici sesimi koyar koymaz kesti ama noldu 2 ay sonra tekrar basladı:)

ses azaltma ve performans olarak tam güvenimi kazanamadı ama sıcaklık farkını görünce o silindirlerin daha az sürtündügünü anladım bunuda herkez farkedebilir.

bu bile verilen parayı haketmesini saglar.
Hararet deyip geçmemek lazım, bu da bir başarıdır.

Boru bilmem yuvarlakmış yapışmıyormuş vs vs belki de doğrudur içine girip görmedik ama katkı maddelerinin hiçbirinden hoşlanmam sadece tuv den onay almış olması kafama takıldı ne için onay vermiş tuv ona da bakmak lazım

Bizzat tarafımdan kullanıldı ve "Motor sesi,Şanzıman ve özellikle yakıt tüketimi" Ciddi bi şekilde değerlendirildi. Sonuç:Bor power kesinlikle işe yarıyor. Motor sesindeki azalmaları ev ahalisi bile söylüyorki uzman biri rahatlıkla anlayabilir. Ayrıca Bu katkının Bor'un yapısı itibariyle motora zarar verme ihtimali yok. Kimse Kullanmadan yorum yapmamalı Çünkü herkese eniyi kendi aracını tanıyor...

Geri