Opel Corsa D - 1.2 Essantia

Nazarlık deyip çok takmadım ama sağ arka teker jantım kaldırıma sürtmüş ve çizilmiş... Bunu herhangi bir sprey ile giderebilirmiyiz? yoksa jantcıya gidip yeniden boyatmak mı gereklidir?

nazarlık olsun ya ;) benımde sol on jantım o kadar dıkkat etmeme ragmen sabah sersemlıgıme denk gelıp bıraz surttu :) Birkaç aya plasti dip uygulaması yapıp butun jantlarımı 50 TL ye kırmızıya boyayacagım o zaman kapanır :)
Boyacı falan ugrasma , hıcbırısı su ankı orjınalı gıbı olamaz ;)

nazarlık olsun ya ;) benımde sol on jantım o kadar dıkkat etmeme ragmen sabah sersemlıgıme denk gelıp bıraz surttu :) Birkaç aya plasti dip uygulaması yapıp butun jantlarımı 50 TL ye kırmızıya boyayacagım o zaman kapanır :)

bende bugün sağ atka kapının en alt yerini küçük bir aradan dönerken ufaktan çizdim içim titredi :))) nazarlıkkk

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Aynen internette araştırdım biraz gerçekten orjinal jant boyasını tutmuyor..Plasti dip bende düşünüyorum... Evin orada yapan yerde var ama internette birde şöyle bir ürün buldum.Yüzeysel bir çizik olduğundan verimli olur mu acaba? Jantlar içinde kullanılabileceği söylenmiş.

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/mini-cila-makineli-oto-cizik-giderici-parlatici-78945797

bende bugün sağ atka kapının en alt yerini küçük bir aradan dönerken ufaktan çizdim içim titredi :))) nazarlıkkk

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geçmiş olsun abi hayırlı olsun diyelim o zaman...Sen aynaları kapatabildin mi ben hala aynaları mı kapatamıyorum :)

şu olayı keşfedemedim nasıl oluyor benimki not folllow me home şu an :sopa:

Abi sinyal kolunu kendine doğru çek yandığında bırak öyleydi galiba ben pek kullanmıyorum...Ben kafayı aynalara takmış durumdayım :rakir::rulet2::rulet2::rulet2:

Geri