Benim park sensörüde aracı alırken hediye edilmişti , iş bu ya işte hediye diye git adi çin malı park sensörü tak araca normal 5 liralık ürünü servis sana bu orjinaldir diye 200 TL ye kakalamaya çalışır , her neyse benim sıkıntım geri vitese takınca bazen park sensörü takılı kalıyor ve sürekli biiippppppppp diye aralıksız ötüyor (sanki arkanda duvar varmışta iyice dibine yanaşmışsın gibi , halbuki arkam bomboş :sopa: ) servise gittim açıkçası pek tınlamadılar , internetten araştırdım bu sorunu adi çin malı sensörler yapar dediler , sensörlerin üstü tozlanır veya ıslanırsa yağmurda filan geri vitese taktığında aralıksız ötüyormuş böyle
Sana tavsiyem eğer sensör çok canını sıkacak olursa bagaj kapağını aç sol üst kısımda küçük hoparlör gibi birşey olacak görürsün mutlaka o park sensörünün beyni işte orada küçük bir açma kapama tuşu var eğer o tuşu aksi yönüne doğru çekersen park sensörün tamamen kapanmış olur yani görsel olarak park sensörün olmuş olur sadece , vitesi geriye taktığında devreye girmez sensörler , yok böyle kullanayım birşey olmaz dersen başını şişire şişire kullanmaya devam edeceksin o zaman