Opel Corsa D - 1.2 Essantia

Evet bugün sorunumu hallettim ve bugün gittiğim elektrikçi sorunumu çözdü park sensörü hoparlörünün bağlantı kablosunda oluşan temassızlıktan dolayı değişim yaptık. 10 TL masraf tuttu ve bana sağolsun nasıl müdahele edebileceğimi falanda gösterdi. :)

Arkadaşlar merhaba;
Bugün park sensörü sorunumu hallettim :) allahtan basit ve gerçekten can sıkacak bir sorun değilmiş..Hatta elektrikçiye gittiğimde harward marka çok güzel bir geri görüş kamerası beğendim... :) Hanım beni yakında evden atabilir... yapacaklar listeme ekliyorum onuda :) BUDA ARACIMIN MASKOTLARINDAN BİRİ :)

20130401_130553.jpg

iyi ya sevindim adına :) hanımlara dikkat valla atarlat mı kovarlar mı bilemem ama bizim ki bazen kıskanıyordu yine kıskanacak sanırım yarın inş bende kavusuyorum...

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

iyi ya sevindim adına :) hanımlara dikkat valla atarlat mı kovarlar mı bilemem ama bizim ki bazen kıskanıyordu yine kıskanacak sanırım yarın inş bende kavusuyorum...

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Abi bizimkide kıskanıyor hatta daha fazla harcamim diye banka hesaplarını bile ele geçirdi..

Model arabaların yetmiyor birde gerçeğine bu kadar vakit ayırıyorsun diyor :)

Geçen 1.5 saat arabanın içnide sağını solunu kurcaladım da :)

Uğur TAZ maskotuna bayıldım aslında bende istiyorum bakalım bu maskotum takımın kaptanı ama bir tanede ister gibi duruyor araba :)

Uğur TAZ maskotuna bayıldım aslında bende istiyorum bakalım bu maskotum takımın kaptanı ama bir tanede ister gibi duruyor araba :)

hehe sağol :) Aslında bu TAZın vantuzlu olanları var cama yapışanlardan ama onlardan bulamadım nereye gitsem yok diyor satış elemanları :D Bunuda dün bimden aldım eğer vaktin varsa bugün bim mağazalarını gez bulabilirsin belki sende :) Gerçi ben aldığımda son 2 tane kalmıştı bundan

hehe sağol :) Aslında bu TAZın vantuzlu olanları var cama yapışanlardan ama onlardan bulamadım nereye gitsem yok diyor satış elemanları :D Bunuda dün bimden aldım eğer vaktin varsa bugün bim mağazalarını gez bulabilirsin belki sende :) Gerçi ben aldığımda son 2 tane kalmıştı bundan

Bugün hemen BİME GİDİYORUM VANTUZLULARI VAR İNTERNETTE GİTTİGİDİYOR DA FALANDA VANTUZ TAKILIR ONA SIKINTI OLMAZ :)

Uğur bu arada aynı TAZ 'dan bende aldım sonuncuydu BİM deki... gerçekten çok güzel bir ara vantuz alıp ellerine dikecem :)

Nazarlık deyip çok takmadım ama sağ arka teker jantım kaldırıma sürtmüş ve çizilmiş... Bunu herhangi bir sprey ile giderebilirmiyiz? yoksa jantcıya gidip yeniden boyatmak mı gereklidir?

Geri