Opel Corsa D - 1.2 Essantia

Bende avcılarda oturuyorumda ondan dedim ardayıda tanırım az çok :)

oncelikle hayirlisi olsun , sormam gereken sorulara cevap buldum bende siyah inci mi sali gunu aliyorum bakalim :) kismet diyelim .. keyifli guvenli surusler

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

oncelikle hayirlisi olsun , sormam gereken sorulara cevap buldum bende siyah inci mi sali gunu aliyorum bakalim :) kismet diyelim .. keyifli guvenli surusler

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin...
Araç seçiminin tamamen beklentiler ile ilgili olduğunu düşünüyorum. 1.6 aracımı hem yaşından hemde yakıttan dolayı değiştirmek istedim..
1.2 Alarak vergiden ve yakıttan tasarruf ettim. Bunu bu akşam anlayacağım. Şuan benzin yarım depo çizgisinde 300 km ye yakın gittim bakalım kaç litre alacak pompa atana kadar. Birbirimize her zaman destek olalım. Malum benm hala sorularım okumalarım devam ediyor :)

Arkadaşlar araç nazara geldi galiba sabah çalışan park sensörü şuan çalışmıyor geri vitese taktığımda ses gelmiyor.

Sizce neden olabilir. Şuan aracı sonax ta yıkamaya bıraktım çıkınca tekrar deneyeceğim benzer sorun devam ederse yarın sabah servise götüreceğim hemen bakmaları için...

Birde teyp kapalı olduğunda falan park sensöründen ses gelmeme gibi bir durum söz konusu mudur? Yoksa ses gelmesi için illa teyp açık mı olmalı kolanlarla bir bağlantısı var mı?

Kusra bakmayın bıraz gec oldu ama vakıt bulamadım bır turlu ;)

Buyrun ayaklarının ve arkadan gorunusu ;) Koltukları en one cektıgımden boyle gozukuyor , yoksa ayakları falan gozukmuyor , bınen herkes orjınal arabanın parcası sanıyor ;)

Daha baska acılardan fotograflanmasını falan ıstıyorsanız fotolarını cekıp bu gece ekleyebilirim ;) Linki konumda bulunmakta :)

Arkadaşlar araç nazara geldi galiba sabah çalışan park sensörü şuan çalışmıyor geri vitese taktığımda ses gelmiyor.

Sizce neden olabilir. Şuan aracı sonax ta yıkamaya bıraktım çıkınca tekrar deneyeceğim benzer sorun devam ederse yarın sabah servise götüreceğim hemen bakmaları için...

Birde teyp kapalı olduğunda falan park sensöründen ses gelmeme gibi bir durum söz konusu mudur? Yoksa ses gelmesi için illa teyp açık mı olmalı kolanlarla bir bağlantısı var mı?

Gecmısolsun olur oyle ya :) benımde daha 2. gununde otoparkta carpıp kactılar :)
Bır yerınde temassızlık falan olmustur belkıde ;)
servıste bedavaya hallederler ;)

Bu arada aracımın deposunu ikinci kez fullledim 331 şehiriçi yoğun trafikte kullanım gerçekleştirdim 27 Litre Benzin aldım 130 TL doldu.

Sizce nasıl ilk başlara yakıt tüketimi iyi midir?

Geri