Şok yakıt tüketimi astra...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan okanttnc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tebrikler.

bu değerde bana ait...

242km--->36 YTL--> 22.5 lt (LPG)

fena değil sanırım 2.0 bi araç için...

ewet iyi ama şehir içimi dışımı ama şehir dışı bile olsa vectra için mucize bir değer ayrıca resimdeki sizin arabamı çok şahane duruyor bence mükemmel bir modifiye

Ewtt Gerçekten ççok Güzel Duruyoo;)

4 yıllık garantiye ne kadar verdin acaba?

Astra için 2+2yıllık garanti için 516euro verdim.:)

Ama koşul şu aracın garantisinin bitmemesi ve 50bin km geçmemek koşuluyla +2yıl garanti yaptırabiliyorsun...

@toto

lpg serviste taktırsan bile aracın garanti dışı kalır diye biliyorum...

tebrikler.

bu değerde bana ait...

242km--->36 YTL--> 22.5 lt (LPG)

fena değil sanırım 2.0 bi araç için...
çok ii değer.süperrr.2.0 araç için
birde bende vereyim yakıt tüketimimi::::hıh: nasıl beğenecekmisiniz bilmiorum??:D aracım 1.6 astra g
toplam 920km yol yaptım 118YTL lpg aldım.Aydın-Afyon gidip geldim.Aydın-Afyon arasını bilenler bilir 360+360km=720km'dir.diğer 200kmsini Afyon'da yaptım.
yani km'de yaktığım yakıt=118/920=128ykr.

çok ii değer.süperrr.2.0 araç için
birde bende vereyim yakıt tüketimimi::::hıh: nasıl beğenecekmisiniz bilmiorum??:D aracım 1.6 astra g
toplam 920km yol yaptım 118YTL lpg aldım.Aydın-Afyon gidip geldim.Aydın-Afyon arasını bilenler bilir 360+360km=720km'dir.diğer 200kmsini Afyon'da yaptım.
yani km'de yaktığım yakıt=118/920=128ykr.
Bu da benden olsun; 605 km de 38 lt benzin. Yol İzmir Ankara arası. Kısa sürelerle bir kaç kere 180 km kadar çıktım. Ama genelde 3000 devri geçmemeye çalışır 100-125 km arası kullanırım. İzmir Afyon arasında klima açıktı, bagajda da çok az bir yük vardı. Aracım 1998 model 2000 cc benzinli 130 000 km de Vectra GLS. Daha sakin bir kullanımla bu değer daha da aşağıya düşer. Genel kural bakımlı bir arabanın yakıt sarfiyatı sürücüsüne bağlıdır. Arkadaşımızın yakıt tüketimi gayet güzel. Güzel bir kullanımla aynı özelliğe sahip aracı olan diğer arkadaşlarda bu verilere ulaşabilir.

Çok yakında tekrar başka bir gezimi paylaşacağım ama bu seferlik kısa bir gezi sadece 50km kadar. Arkadaşın köyüne gidecektik o sırada çektiğim resimleri telefonumun saçmalaması yüzünden ara kabloyla bile pc aktaramıorum.:(

Mazota zam geliyor bende yakıt tüketimimi düşürüyorum.:)

Sonunda onlar galip gelecek sattıracaklar aracı.:mad:

Bu da benden olsun; 605 km de 38 lt benzin. Yol İzmir Ankara arası. Kısa sürelerle bir kaç kere 180 km kadar çıktım. Ama genelde 3000 devri geçmemeye çalışır 100-125 km arası kullanırım. İzmir Afyon arasında klima açıktı, bagajda da çok az bir yük vardı. Aracım 1998 model 2000 cc benzinli 130 000 km de Vectra GLS. Daha sakin bir kullanımla bu değer daha da aşağıya düşer. Genel kural bakımlı bir arabanın yakıt sarfiyatı sürücüsüne bağlıdır. Arkadaşımızın yakıt tüketimi gayet güzel. Güzel bir kullanımla aynı özelliğe sahip aracı olan diğer arkadaşlarda bu verilere ulaşabilir.
:good: :good: :good: :good:

valla Afyon'a giderken 5kişiydik.Araba full doluydu.Hatta bagajda yer kalmadı bazı eşyaları yanımıza aldık.Arac okdar yüklüyken bu yakıtı yaktı ben şaşırdım vallahi.Ama 3000deviri çok nadir geçtim.Demekki arabada yük biraz daha az olsaydı yakıt 110-115ykrye kadar düşcekmiş.Vallaha bu yakıt konsu tamamen sürücüye bağlı. bide şunu yazayım ben geçen hafta Söke'ye gittim ark.la.2kişiydik.Aydın'dan depoyu fulledim.Sürekli sabit devirle gittim geldim.ortalama 2500-2800arasıydı hızımda 90-100 .155km yol yaptım.Aydın'a döndüm ve yine depoyu aynı yerde fulledim.16ytl gaz aldı.yani 16/150=106ykr yapar.:)

size net bir deger vereyim arkadaslar... astra 1.3 cdti ile nasil surerse sursun 1150 km den fazla giden arkadasin aracini aninda alirim...
47 lt ile 1050 km net gittim... sabir ve de sukunet ile otoban da bile hiz yapmayarak ailemle orta derece de yuklu arac ile durmaksizin bursa mustafakemalpasadan adana ceyhana gittim... depoyu yola cikmadan once fullettim ceyhana vardigimda isik falan yanmiyordu... ama ertesi gun marsa bir bastim hemen isik bana gulumsedi... bana gore bu astar 1.3 ler tam anlamiyla uzun yol ve de tasarruf icin uretilmis... astraya bakis acim degisti valla... rampa falan da dinlemiyo sapir sapir biraktim valla milleti geride keci gibi tirmaniyo...

Geri