o ışıklar, kalkış benzini sömürüyor yaaa...:F
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o ışıklar, kalkış benzini sömürüyor yaaa...:F
Yok bence yakıt pahalı sana ondan geliyor.![]()
1600cc araç ne yakacak lt bazında ytl olarak koysada adama lt olarak çok değil aslında...
Ewt doğru diosunama anlık tüketimde 25-30 lt leri görünce ayağım gaza gitmiyo benzinin litresi 3.50 ytl olan bu memlekette
valla ilk bakımı bekliyorum lpg yi taktırıcam hemen.benzin fiyatının yarısı nerdeyse dizel gibi seste çıkartmıyo.:good:
lpg takınca garanti kapsamından çıkıyormu?sevise taktırsak olmaz mı?Eğer garantili arabaya lpg takarak bozacaksan garantisini taktırma bence...
Ben aracımı 4 yıllık garantiye dahil ettim. Malum opel parçaları pahalı , geçen gün klima çalışmadı götürdüm klima kompressörü değişti 2500ytl , sana bunları hatırlatırım. Sonra %50 tasarruf yapıcam diye dünya para verme...
Zaten lpgye para verirken azmı vereceksin ? Hayır nereden baksan cebinden 1500ytl para çıkacak.
Dizelmi hem az yaksın hem iyi gitsin hem sessiz olsun diye birşey yok zaten.![]()
Dizel çok sesli onada yapacak birşey yok doğasında var herhalde meretin.![]()
tebrikler.
bu değerde bana ait...
242km--->36 YTL--> 22.5 lt (LPG)
fena değil sanırım 2.0 bi araç için...
Eğer garantili arabaya lpg takarak bozacaksan garantisini taktırma bence...
Ben aracımı 4 yıllık garantiye dahil ettim. Malum opel parçaları pahalı , geçen gün klima çalışmadı götürdüm klima kompressörü değişti 2500ytl , sana bunları hatırlatırım. Sonra %50 tasarruf yapıcam diye dünya para verme...
![]()