o ışıklar, kalkış benzini sömürüyor yaaa...:F
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o ışıklar, kalkış benzini sömürüyor yaaa...:F
Yok bence yakıt pahalı sana ondan geliyor.
1600cc araç ne yakacak lt bazında ytl olarak koysada adama lt olarak çok değil aslında...
Ewt doğru diosun ama anlık tüketimde 25-30 lt leri görünce ayağım gaza gitmiyo benzinin litresi 3.50 ytl olan bu memlekette valla ilk bakımı bekliyorum lpg yi taktırıcam hemen.benzin fiyatının yarısı nerdeyse dizel gibi seste çıkartmıyo.:good:
lpg takınca garanti kapsamından çıkıyormu?sevise taktırsak olmaz mı?Eğer garantili arabaya lpg takarak bozacaksan garantisini taktırma bence...
Ben aracımı 4 yıllık garantiye dahil ettim. Malum opel parçaları pahalı , geçen gün klima çalışmadı götürdüm klima kompressörü değişti 2500ytl , sana bunları hatırlatırım. Sonra %50 tasarruf yapıcam diye dünya para verme...
Zaten lpgye para verirken azmı vereceksin ? Hayır nereden baksan cebinden 1500ytl para çıkacak.
Dizelmi hem az yaksın hem iyi gitsin hem sessiz olsun diye birşey yok zaten.
Dizel çok sesli onada yapacak birşey yok doğasında var herhalde meretin.
tebrikler.
bu değerde bana ait...
242km--->36 YTL--> 22.5 lt (LPG)
fena değil sanırım 2.0 bi araç için...
Eğer garantili arabaya lpg takarak bozacaksan garantisini taktırma bence...
Ben aracımı 4 yıllık garantiye dahil ettim. Malum opel parçaları pahalı , geçen gün klima çalışmadı götürdüm klima kompressörü değişti 2500ytl , sana bunları hatırlatırım. Sonra %50 tasarruf yapıcam diye dünya para verme...