Şok yakıt tüketimi astra...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan okanttnc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende yazayım

Bende 1,4 HB/AC/GL var.Benzinli. Depoyu fulledim.Tam875 km gitti.Bir uzun yolcuşuğumdada yine depoyu fulleyip 835 km gitmiştim.Devir 2000-25000arası.95 in üzerine hiç çıkmadım.Klima bazen açıktı ama genelde kapalıydı.

benzinlide nereye yapıon o ortalamayı yaw :(

şu kadar söyliyim yeni geldim tatilde.zonguldak konya konyada bir aksam kaldiktan snra 4 gunde antalya sonra tekrar zonguldak..toplam yaptiğim km 2100 yaktiğim yakıtın ytl karşiliği 300 ytl

bende uzun yolda yeni aldığım astra sedan 1.3 cdtı full araç dolu 4.6-4.7 lerde gittim. hız 110 km sabit. bu şehir dışı. şehir içi 5.9 lt yakıyor. eski 1.6 twinport astrama göre çok ama çok güzel. valla şu anda bedava gibi geliyor bana:))

astra 1.3 cdti almayı düşündüğüm bir araçtı.bunları okuduktan sonra daha da bi istekleniyorum.gerçekten arkadaşın ulaştığı değerler çok muazzam...

aldığımız 100 ytl'lik yakıtın 55 ytl'si vergiymiş. yeni öğrendim kahroldum.

arabam şu anda 2900 kmde, toplam 155lt yakıt tüketmişim, bu değerlere her türlü yol şartı dahil tabi, uzun yol ,şehir içi, 200 kmh, cc li kullanım...

sonuçta o arabanın yaktığı değil
o senin sürüş sitilin ile o aracın yaktığı benzin :)
yani örnek veriyorum ben kullandım diyelim belki daha farklı olacaktır ki kesinlikle seninkinden farklı olacaktır

Geri