Şok yakıt tüketimi astra...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan okanttnc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
size net bir deger vereyim arkadaslar... astra 1.3 cdti ile nasil surerse sursun 1150 km den fazla giden arkadasin aracini aninda alirim...
47 lt ile 1050 km net gittim... sabir ve de sukunet ile otoban da bile hiz yapmayarak ailemle orta derece de yuklu arac ile durmaksizin bursa mustafakemalpasadan adana ceyhana gittim... depoyu yola cikmadan once fullettim ceyhana vardigimda isik falan yanmiyordu... ama ertesi gun marsa bir bastim hemen isik bana gulumsedi... bana gore bu astar 1.3 ler tam anlamiyla uzun yol ve de tasarruf icin uretilmis... astraya bakis acim degisti valla... rampa falan da dinlemiyo sapir sapir biraktim valla milleti geride keci gibi tirmaniyo...

Benim aracı alman gerekecek muhtemelen. :)

1200km yol yapmıştım geçen yaz konya ereğliye gidip gelmiştim...

Tekrar depoyu fullediğimde 51.2lt yakıt almıştım.:kop:

Az daha afyonda yolda kalacaktım...

ama çekilecek durum değil yani ben maddi olarak sıkıştıgımdan ve yapacak başka bir durumum olmadıgından bu rekoru elde ettim.:good:

bence cok ama size göre güzel olabilir benim arabam otobanda bi ara 5 k tahminim 200 ile gittim bi ara megane ile yarıstım 160 170 civarı 10 dk o surdü pesinden tabi radar yakalandım

sehir içi gezme 460 km yarım depo tam mevzi ise izmir tire den masina akhisar
tam yarım depo yorumları bekliyorum ama

bence cok ama size göre güzel olabilir benim arabam otobanda bi ara 5 k tahminim 200 ile gittim bi ara megane ile yarıstım 160 170 civarı 10 dk o surdü pesinden tabi radar yakalandım

sehir içi gezme 460 km yarım depo tam mevzi ise izmir tire den masina akhisar
tam yarım depo yorumları bekliyorum ama

Benzinli araç ile güzel değerler fakat durum şu Opellerin deposu yarım depoya kadar çok km yapıyor yarım depodan sonra daha hızlı bir düşüş eğilimi içinde meret...

Bu arada deponuz kaç lt? full depoyla kaç km yaptınız bu önemli.:good:

Merhabalar bende 3 hafta önce 1.3 cdti astra aldım izmir de şehir içi ve manisa arası 890 km. yaptım 51 lt. mazot ile yani depomda yedek hariç 1 lt. kaldı depomda ve polodan sonra bana aracın yakıt olarak o kadar cimri ki gez gez ibre aynı süper bence.

Ayrıca arkadaşlar bu ağırlığa(134o kg.)ve bu motora göre xxxx sper.

arkadaşlar bende Konya-Istanbul arası ve kalanı Istanbul e-5 te olmak üzere 1.3 cdti astramla klima açık ve ortalama 120km hızla 47lt eurodisel le 930 km yol yaptım.Bence daha ekonomik bir kullanımla 1100 km yapmak mümkün.

arkadaşlar bende Konya-Istanbul arası ve kalanı Istanbul e-5 te olmak üzere 1.3 cdti astramla klima açık ve ortalama 120km hızla 47lt eurodisel le 930 km yol yaptım.Bence daha ekonomik bir kullanımla 1100 km yapmak mümkün.

1100km barajını ben çoktan geçtim 1200km yol yaptım astra cdti'la:)

2 sene önce 45 ytl eurodizelle ankaradan istanbula 3 saatte gitmiştim. istanbulda 1 saat dolaşıp öyle benzin almıştım. Son zamlardan sonra tatlı bir hayal olarak mazide kaldı.

Merhabalar bende 3 hafta önce 1.3 cdti astra aldım izmir de şehir içi ve manisa arası 890 km. yaptım 51 lt. mazot ile yani depomda yedek hariç 1 lt. kaldı depomda ve polodan sonra bana aracın yakıt olarak o kadar cimri ki gez gez ibre aynı süper bence.

Ayrıca arkadaşlar bu ağırlığa(134o kg.)ve bu motora göre xxxx sper.
Arkadaşlar 3000 km sonunda 3. depo bitti ve ort yakıt:5.6lt/100km'de ve ayrıca bu ortalamanın %80'inde klima açık.Yorumlarınız bekliyorum.

Kim derse desin bu araba ile ekonomi süper bişey.
Not: tabi bu kadar zam ile ekonomi falan kalmayacak bu gidişle sağolsun devletimiz.

Çankırı-Bolu yolcuğumdan daha yeni döndüm depo fullün biraz altındaydı zaman sorunum olduğu için sürekli basarak gittim otobanda 180 altına hiç düşmedim(Muhtemelen tüm sürücüler sinir oldular bana:)) ve gidiş dönüş ve şehir içi toplamında 700 km yol yaptım araçta biraz daha benzin olduğu ve deponunda tam anlamıyla dolu olmadığı warsayılırsa 750 km gibi bir değer yapıyo hesabıma göre..Ben anlamıyorum nasıl böylesine sabırla 90 kmyle sabitleyip gidebiliyorsunuz:)Daha önceden sürekli benzin hesabı yapardım ama araçların suçu yok ki fiyatlar pahalı o yüzden bırakın yaksın arabanız o da haklı....

Geri