Aynen bende ole yapiyorum bugun yaptim hatta 75.55 krs a 268 km yapmisim 281 krs yakmis sehir ici
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Androıd ler bızım beyne bağlı bız ne dersek onuyapıyor arkadasın dedıgı telefondaki hesap makınası herhalde:rakir::rakir:
Tabiki hespa makinası değil. Yakıt tğketimi ile ilgili programlar mevcut. Gittiğiniz km yakıt fiyatı tüketilen yakıt gibi değerleri girdiğinizde hem kayıtlayaibliyorsunuz hemde net hesaplamaları verebiliyor...
şehirler arası keşan-istanbul istanbul-çerkezköy çerkezköy-keşan toplamda tam 500km yaptım geçen gün ve depo 134tl gaz aldı ama 20 liralık gaz ile şehir içinde 44km gittim ve içim acıdı, şehir içinde gezmeyi protesto ediyorum bundan sonra
Hocam senin araçta şehiriçi sağlam yakıyormuş ya
Ben kullanıyorum hemde verilerim sürekli yanımda oluyor. size göre boş bana göre iyi.. bende hesap makinesinden hespalıyorum ama gidip bir yere kayıtlar verileri saklamak zorunda kalmıyorum sürekli cep telefonumda bulunmuii oluyorHocam tamam işte bunun hesap makinesinden farkı ne?
Program yerine bana da km ve fiyatı söylesen bende hesaplarım
O programlar boş bence.
yada lpg li araçlar için depoyu (lpg tankını) komple bosaltıyoruz sonra 50 lıralık alıyoruz adam gıbı kullanıyoruz tekrar depo bıtınce net km ortaya cıkar sonra ahmetokur arkadasımızın dedıgı hesaplamaları yapıyoruz olay bu benım yaptıgım devamlı taktıktır
benım aracın verılerı
50 tl/150km = 0,33 krs km de şehir içi
hocam opel vectra sanırım aracınız o araç mı şehir içi 33 krş? eğer öleyse benim araçta sorun var çok yakıyor yaw