- Konuyu Başlatan
ve aracımın lpg ayarı ıyı degıldır
Şehiriçi 33 kuruşsa bence o ayarı hiç bozdurma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şehiriçi 33 kuruşsa bence o ayarı hiç bozdurma
evet arkadasım vectra b aracım 98 model gls
nerdeyse 3 gunde bır depo bosaltıp 50 lıralık alıp yoluma bakıyorum ve 3 gunde bır hesaplama fırsatım oluyor
buna ıstınaden en son aldıgım ve yakıt hesaplamamı soylıyım bu sefer bıraz sakın kullandım
160 km yol yaptı ama 10 km sını benzıne verdım ılk calıstırma olayı ıcın
50 tl /2.99 tl = 16,72 lt
50 tl /150km = 0,333 krs yaktı km de
km de 0,111 lt = 0,333 krs yakmıs oluyor
ben hergun denıyorum bak bugun depo bosaldı 30 lıralık gaz aldım onun degerlerınıde yazarım sızlere bıtınce tabı ustune gaz almazsam sırketten
Şehiriçi 85 km gider diyorum benim tahminim, dur bakalım ne çıkacak aykut hocam
yaw şirketten gaz aldım 50 lıralık 50 de benzın hesap uzadı 80 tl lık gazla ne kadar gıdecek hesabı yapcaz artık ahmetcım :rakir::rakir:
Ahmet kardeşim indirim kartım tam 6 senelik olduğu için litre başına 2.5 kuruş indirimim oluyor. Petrol Lukoil 6 senedir hep ordan alıyorum. Hatta o kadar çok aldım ki ücretsiz arabamı her seferinde yıkıyorlar. Hayatımda ilk defa farklı bir petrolden almıştım oda geçen ay Opetten aldığım mazot oldu vicdan azabı çektim hatta. Şimdi ordan bir kaç ses çıkar Lukoil'in neyi varda ordan mazot alıyorsun. 1- Tanıdığım güvenilir insanlar. 2- Polis bir abimizle geçen bu konuyu konuştum kendileri ekip araçlarına benim petrolden alıyorlar. Burdaki petrol ofislerinib hepsi aynı yerden akaryakıt alıyor sadece kendileri vergi koyuyor güvenilir yerden al yeter dedi.