- Konuyu Başlatan
Teşekkür ederim hocamMerhabalar P0172 kodu icin burayi okuyunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkür ederim hocamMerhabalar P0172 kodu icin burayi okuyunuz
motor soğuk ise su çıkar ısınınca düzelirEksozdan kurum atar gibi ucu bütün siyah evin önünde biraz gaz verdim sulu kurum atıyor gibi
Usta turbo yada sekman diyor hocam 135.000 de araç.motor soğuk ise su çıkar ısınınca düzelir
gidip basınç testi yaptırın motor içinde sorun varda o şekilde çıkarUsta turbo yada sekman diyor hocam 135.000 de araç.
yarın göstericem sizin söylediklerinizi aktarıcam
Bugün deneyebildim ancak motor çalışırken yağ çubuğunu çekiyorum araç bi saçmalıyor sonrasında düzeliyor fakat vakum yapıyor yağ çubuğunun yeri külbütor kapağından kaynaklı olma olasılğı nedir hocamgidip basınç testi yaptırın motor içinde sorun varda o şekilde çıkar
Karete havalandırma bizim araçlarda tam olarak nerede hocamyağ çubuğu ve kapağı açınca araç her ikisindede dediğinizi yapıyorsa sorun külbütör sağlamdır diğer kısımlara yönelmek gerekli
Selamın aleyküm hocam,1.4 lerde 3 sebep var kulbutor kapağı arızası manifold arizasi karter havalandırma borusu yağ yakmaya sebep olur üzerine gidilirse piston erir